Results 1 to 6 of 6
Discuss [Hardware Support] searching for ati kext x1600 pro 512 mb agp at the Hardware - Hackint0sh.org; so ive got an ati radeon x1600 pro with 512 mb of ram but i ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Hardware Support] searching for ati kext x1600 pro 512 mb agp

    so ive got an ati radeon x1600 pro with 512 mb of ram but i havent got a kext
    i have had a kext from an x1600 mobility but the driver destroyed the grafik
    so i installd leopard new and the kext is issing pls help mgfg raver
    MY computer

    CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3,71 GHZ
    Mainboard: Gigabyte GA-EP35-DS3
    Graphics Card: Xpertvision / Palit 8800 GT Super + 1GB
    Ram: 2 GB OCZ 1066 @ 1200
    SATA: HDD: Samsung SpinPoint F1 HD753LJ SATA2 750 GB
    DVD-DL: Samsung SH-S203P
    Power Supply: BeQuiet 750 Watt
    Case: Self Made Bigtower
    Apple Mac Pro Keyboard and Mouse



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i forgot its an agp card
    MY computer

    CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3,71 GHZ
    Mainboard: Gigabyte GA-EP35-DS3
    Graphics Card: Xpertvision / Palit 8800 GT Super + 1GB
    Ram: 2 GB OCZ 1066 @ 1200
    SATA: HDD: Samsung SpinPoint F1 HD753LJ SATA2 750 GB
    DVD-DL: Samsung SH-S203P
    Power Supply: BeQuiet 750 Watt
    Case: Self Made Bigtower
    Apple Mac Pro Keyboard and Mouse

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    nobody?? help
    MY computer

    CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3,71 GHZ
    Mainboard: Gigabyte GA-EP35-DS3
    Graphics Card: Xpertvision / Palit 8800 GT Super + 1GB
    Ram: 2 GB OCZ 1066 @ 1200
    SATA: HDD: Samsung SpinPoint F1 HD753LJ SATA2 750 GB
    DVD-DL: Samsung SH-S203P
    Power Supply: BeQuiet 750 Watt
    Case: Self Made Bigtower
    Apple Mac Pro Keyboard and Mouse

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have same mobo (asrock 4core-dual sata2)
    Myslef and another guy on Insanely Mac forums are having problems with video too
    (MSI NX7300LE PCIe). None of the video drivers out there seem to work (Added vendor/dev IDs to Extensions + tried Natit, Titan, NVInject, GFX String trick) I've tried just about everything and it still goes to black screen after the grey Apple logo. VESA mode works fine and boots to desktop, but not QE/CI!

    Could it be a problem with this board? What Asrock 4core-dual sata2 BIOS is on your board? I have 1.8 but there is a 1.9 update. I doubt it will fix the problem.

    BTW, If you use the 8883 patch or the Stevo4 patch (which also fixes LAN), you could be using the onboard sound instead of USB. Works great!

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    43
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default no problems

    i havent any problems with my computer only the kext for my video card is missing if you have a problem with the board try the leo4all iso the v2 version theere is no problem i have an pci enthernet adapter and no intern audio because there isnt any driver for the card that is onboard
    MY computer

    CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 3,71 GHZ
    Mainboard: Gigabyte GA-EP35-DS3
    Graphics Card: Xpertvision / Palit 8800 GT Super + 1GB
    Ram: 2 GB OCZ 1066 @ 1200
    SATA: HDD: Samsung SpinPoint F1 HD753LJ SATA2 750 GB
    DVD-DL: Samsung SH-S203P
    Power Supply: BeQuiet 750 Watt
    Case: Self Made Bigtower
    Apple Mac Pro Keyboard and Mouse


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    135
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    for hte PRo series agp or not u need Natit in order to get ATINDRV loaded and IONDRVSupport 10.4.6 else u will be stucked to a blue screen for the rest the original drivers works u only need to add ur dev id in info.plist of ATIRadeonX1000.kext (71c2)
    enjoy
    1) C2D E2160@3Ghz | MoBo: ASUS P5E-VM DO | Chipset: ICH9 | No Onboard LAN Intel | Wifi: NetGear WPN311 (recognized as Airport Extreme) | Sound: ALC883 but no 5.1 ch atm | Memory: 2 Gb RAM | Geforce 8600 GT 256 MB/CE/QI | HD: SATA 160GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8

    2) C2D E6600@3.53Ghz | MoBo: ASUS P5K | Wifi: RT2500USB | Sound: Onboard ALC883 | Memory: 2 Gb RAM | GeForce 8800GT 512 MB/CE/QI | HD: SAMSUNG SATA-II 500GB | DVD : Pioneer 111L 40X/16X | OSX 10.5.2 pc efi v8

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-29-2009, 01:52 PM
  2. How can i add ICH9M Hardware ID to Kext in V7 installer DVD?
    By etawil in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2009, 10:51 PM
  3. Kext/Drivers Needed for Hardware
    By powers27 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-24-2009, 06:56 PM
  4. [Hardware] ATI Radeon EAX X1600 problems
    By Begletsut in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 6
    Last Post: 06-20-2008, 01:13 PM
  5. [Video Support] Installing of ATI X1600 AGP Driver
    By erv1n in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2008, 01:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:21 PM.
twitter, follow us!