Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss Hackintosh in an Alienware... at the Hardware - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hackintosh in an Alienware...

    I got an Alienware Area-51 m15x with the following things:
    GPU: 512MB NVIDIA Quadro FX 3600M
    CPU: Intel® Core™ 2 Duo T9500 2.6GHz (6MB Cache 800MHz FSB)
    OS: Windows Vista® Ultimate 64bits with Service Pack 1
    RAM: 4GB Dual Channel DDR2 SO-DIMM at 667MHz – 2 x 2048MB
    HDD: 250GB 7,200RPM (8MB Cache)
    And the chipset I think anything else is from Intel...

    would hackintosh be compatible with it??

    P.D.: Got a desktop that i want to try hackintosh in first. Specs:
    Windows XP 32bits
    ASUS AI mb
    AMD Athlon 64x2 2.01mhz
    ATI Radeon 512mb X1600/X1650
    Chipset n BIOS from Nvidia...would it work??



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Seems compatible but not sure about your video card, check in the HCL, please post back your progress ;P The desktop one should work, try with iatkos or iPC
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Seems compatible but not sure about your video card, check in the HCL, please post back your progress ;P The desktop one should work, try with iatkos or iPC

    it's not working with iATKOS v7 in my desktop... i have it all installed and everything it's alright until i boot Mac OS X it just stays in the grey screen with the apple in the middle...it just stays there forever!!!

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    You tried with the second one right? this is an AMD system you will need a patched kernel like voodoo to get it working, for everything else check uphuck site to know the basic to install.

    Please post how did you customize your installation
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default starting to be STREEEEEEESSED!!!

    i just can't make it to boot...ok i made a progress, i installed both the Voodoo and the x86 motherboard thingys and it detected the keyboard in the boot...after a few tries and modifications made it!! it started the grey loading screen with the apple in the center and the little circle underneath it loading then i waited and waited and suddenly a circle with a thing in it like the ones they used in no parking signs appeared just over the apple...that's all i could do then nothing more...tried installing all the drivers too and just the charmeleon v2, then just the Voodoo, then just the X86 motherboard thingy then all of it at once...none worked...HELP!! plz...i need it to work cause i want to install it on the alienware for dual boot too...

    P.D.: my desktop(the one that i'm installing Mac into) has a ASUS AI motherboard with Nvidia chipsets, ethernet and everything is from nvidia...except for the graphic card, it's an ATI Radeon X1600. The Nvidia ethernet it's MCP55...using a AMD Athlon 64x2 3800+ 2.01ghz, 2gb RAM and if u need more info just ask for it...


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I see can you tell us the nforce chipset?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default chipset info...

    the chipset is a NVIDIA nForce 570 Ultra MCP

  8. #8
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Try with this guide and report back
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default I did it!!

    kk now i know which maybe the problems...first of all what i did was disconnect all the peripherials i had, including Logitech G15 gaming keyboard ang Logitech G7 wireless Laser Mouse, then installed the old dusty USB keyboard and a mouse i found in my wardrobe...did the same checks: Installed iATKOS v7 with Charmeleon v2, Voodoo, x86 thingy, nforce drivers and voila it worked perfectly...the only thing is that the ethernet is acting a lil weird, can't install my logitech peripherials software and i don't think the 2nd core of my CPU is running(dunno how to see if it is or not...lol)

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Try with this guide and report back
    that guide was a lil bit confusing so i passed and tried by myself hehe...


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 01-24-2011, 06:28 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-10-2010, 06:22 AM
  3. Alienware M17X Hackintosh build?
    By aaditotjo in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 08-21-2010, 07:27 PM
  4. Alienware Sentia 3200m, Version of OsX for Hackintosh
    By ivaratu in forum Distributions
    Replies: 0
    Last Post: 08-14-2010, 03:24 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:31 AM.
twitter, follow us!