Results 1 to 2 of 2
Discuss Building Hackint0sh, no display at the Hardware - Hackint0sh.org; Hi, Yesterday i built my computer: ASUS P5W DH Deluxe C2Q Q6600 4gb Ram 160gb ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    May 2009
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default Building Hackint0sh, no display

    Hi,
    Yesterday i built my computer:
    ASUS P5W DH Deluxe
    C2Q Q6600
    4gb Ram
    160gb IDE HDD
    PNY 9800GTX+

    the system turns on but there is no output on the monitor.
    I am using the DVI - VGA port on the graphics card.

    can anyone tell me what i have done wrong.
    (there is a VGA port straight from the motherboard but its male instead of female, if i get an adaptor will this let me see the bios so i can install osx or windows).

    cheers Michael



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Hey there did you try to boot in safe mode or using another output?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-13-2010, 09:00 PM
  2. Building my new hackint0sh
    By juno1990ahn in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 01-23-2010, 09:02 AM
  3. Building my new hackint0sh
    By juno1990ahn in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2010, 10:08 PM
  4. Help for building Hackint0sh
    By Travish997 in forum Hardware
    Replies: 2
    Last Post: 12-24-2008, 12:02 AM
  5. [Hackint0sh Support] Graphics Tearing and Display Issue
    By wynna in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 03-23-2008, 11:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:38 PM.
twitter, follow us!