Results 1 to 5 of 5
Discuss ASUS P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard wont boot?? at the Hardware - Hackint0sh.org; sorry if i posted in the wrong section. i just got a ASUS P5N32-SLI SE ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question ASUS P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard wont boot??

    sorry if i posted in the wrong section. i just got a ASUS P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard for 46 bucks on ebay. ive been looking to upgrade and saw it and bought it. i just got it in the mail yesterday and tryed to install it today. hooked everything up and started it. it came to the load screen and it spit out this "shut down your computer" error with the big ol power button sign. i tryed to boot in safe mode and it booted fine. but with no network/video drivers for my 8600gt. im using the kalaway 10.5.2 with the jas combo upgrade to 10.5.3. does anyone have any ideas what could b the problem??



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    I had this problem when I installed JaS, I dont really know whats the problem, it was so random, but I installed leo4all v3, now updated to 10.5.5 and it works perfectly, never happend this again.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    I had this problem when I installed JaS, I dont really know whats the problem, it was so random, but I installed leo4all v3, now updated to 10.5.5 and it works perfectly, never happend this again.
    well id rly like it if i didnt have to reinstall everything again, it was a headache the first time, since tht was my very first time ever using a mac. ( the commercials got to me) but whats gets me is tht it will boot in safe mode but not in normal mode???

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    oh well, dat never happend to me, it always boot but, i got random panic kernel in JaS with dat power button sign, in like 3 languages. I never knew it how to solve the problem
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    oh well, dat never happend to me, it always boot but, i got random panic kernel in JaS with dat power button sign, in like 3 languages. I never knew it how to solve the problem
    thts the same thing tht i get


 

 

Similar Threads

  1. ASUS P5N32-SLI Premium/WiFi-AP LGA 775 nForce 590 SLI
    By ghent2009 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2009, 01:31 AM
  2. [Which Dist?] ASUS P5N32-SLI Deluxe
    By Vithe in forum Distributions
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2009, 03:39 AM
  3. Asus P5N32-E Sli Plus Nvidia nforce network Controller help
    By gingerryno in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 8
    Last Post: 03-07-2009, 10:38 AM
  4. Asus p5N32-E Plus SLi and dual video cards help.
    By m500sesp in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2009, 02:08 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-22-2008, 06:46 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:14 PM.
twitter, follow us!