Results 1 to 4 of 4
Discuss [Problem] orange flat cable in the simcardslot at the Hardware - Hackint0sh.org; Hi I have an iphone here with an orange flat cable in the simcardslot. When ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Problem] orange flat cable in the simcardslot

    Hi

    I have an iphone here with an orange flat cable in the simcardslot.
    When you insert the simcard, it comes between the original connectors for the simcard. Looks like it replaces the original connectors for the simcard.

    Anybody know what it is?
    Somekind of an hardware hack?



  2. #2
    Supporter Array gkscit's Avatar

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bangalore - INDIA
    Posts
    164
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    its something like turbo SIM
    Thanx * Rgds,
    Girish Kumar

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    But why is it attached in there?

    I thought the turbosim was placed behind the simcard.

    Anyone know how to get i out?

  4. #4
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Thread moved & title updated from "What's this?"
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 07-21-2008, 08:15 PM
  2. Orange sim update problem.
    By buhce in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 02-20-2008, 01:38 AM
  3. 1.1.3 (1.1.2 OTB) Problem: Ribbon cable cut
    By Bedo16 in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 09:08 AM
  4. help plzz lost flat cable to rear panel
    By elador in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2008, 12:57 AM
  5. Leopard Flat-Img installation problem
    By myztikal47 in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 12-17-2007, 08:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:13 PM.
twitter, follow us!