Results 1 to 3 of 3
Discuss Iphone2G replaced touch screen unit now no touch at the Hardware - Hackint0sh.org; Hi, I have an iphone 2G 4gb that I got a new screen after trying ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Iphone2G replaced touch screen unit now no touch

    Hi,

    I have an iphone 2G 4gb that I got a new screen after trying to replace just the glass. That didnt go well because I cracked the digitizer. Got the unit installed it, and no i dont get any touch or home button working.

    I've restored the OS on it and still nothing. Per the connectors. I've checked them both on the MB and the ribbon cable, they don't look damaged, when installing they click into place, but still no touch. Any ideas?

    Otherwise phone seems to be functioning correctly. Wake/Sleep button works, itunes picks it up, syncs, etc.

    any help would be appreciated.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hooked it up and checked the Console using Organizer and see this...

    Code:
    Tue Jun 15 21:08:25 unknown kernel[0] <Debug>: AppleTSL2561::setSensorEnabled *** FAILED ***: _writeReg8 kTSL256xControl=3 result=device error
    Tue Jun 15 21:08:25 unknown SpringBoard[34] <Notice>: MultitouchHID(208ad0) uilock state: 0 -> 1
    Tue Jun 15 21:08:25 unknown kernel[0] <Debug>: AppleMultitouchSPI: *** Killing device (#36): No firmware running, and couldn't load any ***
    Tue Jun 15 21:08:25 unknown kernel[0] <Debug>: AppleTSL2561::setSensorEnabled *** FAILED ***: _writeReg8 kTSL256xControl=3 result=device error
    Tue Jun 15 21:08:25 unknown kernel[0] <Debug>: AppleMultitouchSPI: *** Killing device (#37): No firmware running, and couldn't load any ***

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Some update. Was able to get the touch to work after all. I had to add more pressure to the ribbon cable where it contacted the Mother board and clipped in.

    Problem was not enough pressure was on it even though it made a click sound.

    Now the Home button doesn't work though. Any ideas? The ribbon cable that goes to the MB if that doesn't make good contact would that cause it? Phone charges/syncs/etc.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-20-2010, 05:07 PM
  2. simulating human touch on touch screen
    By stephanschulz in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 05-21-2010, 02:55 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-07-2008, 11:30 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-04-2008, 05:50 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 07-14-2008, 09:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:28 PM.
twitter, follow us!