Results 1 to 5 of 5
Discuss Iphone 1gen dies after plug it onto Jamo dock station at the Hardware - Hackint0sh.org; Hi guys, last night at a party I plug my Iphone 1st gen (Sept 07) ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Iphone 1gen dies after plug it onto Jamo dock station

    Hi guys, last night at a party I plug my Iphone 1st gen (Sept 07) into a Jamo i200 sound dock station and it popup a message saying it would not charge on this device, then a apple logo appears, (we try the same with a 3G iphone, and show the same message without apple logo, but it works)
    I unplug the iphone from the station and the apple logo remains, after 4-5 hard reset (both button for 15 secs) it start and the battery has half charge, the iphone was really hot. 1 hour later it shows a red battery saying no charge.

    I plug onto AC power but nothing change, few minutes later it dies.
    Now I have try hard reset several times, with/without simcard, plug or unplug from AC power, the same connected to USB on different computers, but it wont start.

    Does the batery dies?, could be something else? I don't have any apple services on my country, I can buy some battery on ebay, but i need to be sure there is no other kind of problem like boards or something like this.

    any recomendation?



  2. #2
    Senior Professional Array DeCode's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greenhills,Ph
    Posts
    126
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by maestropastelero View Post
    Hi guys, last night at a party I plug my Iphone 1st gen (Sept 07) into a Jamo i200 sound dock station and it popup a message saying it would not charge on this device, then a apple logo appears, (we try the same with a 3G iphone, and show the same message without apple logo, but it works)
    I unplug the iphone from the station and the apple logo remains, after 4-5 hard reset (both button for 15 secs) it start and the battery has half charge, the iphone was really hot. 1 hour later it shows a red battery saying no charge.

    I plug onto AC power but nothing change, few minutes later it dies.
    Now I have try hard reset several times, with/without simcard, plug or unplug from AC power, the same connected to USB on different computers, but it wont start.

    Does the batery dies?, could be something else? I don't have any apple services on my country, I can buy some battery on ebay, but i need to be sure there is no other kind of problem like boards or something like this.

    any recomendation?
    Im sure you have hardware faulty..a burnt diode,in worst case a shorted power management ic. send it to us i guarantee you that we can fix it.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thanks DeCode, buts it is impossible to send this device, shipping cost from here to US would be at least 170.00 one-way only

  4. #4
    Senior Professional Array iGun 4 Fun's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    374
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    27

    Default

    Quote Originally Posted by maestropastelero View Post
    thanks DeCode, buts it is impossible to send this device, shipping cost from here to US would be at least 170.00 one-way only


    Is your device still covered under Apple's 12 month warranty?

    Sad to hear this happened to your iPhone

    sincerest regards,

    KLP

  5. #5
    Respected Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    575
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    36

    Default

    De donde sos?
    Seguro el problema es del LogicBoard.
    O algun Board.

    Saludos
    Hernan


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-14-2009, 11:00 PM
  2. Iphone 1gen reception woes
    By saiman in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 08:30 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-17-2008, 04:35 AM
  4. MacNN: Harman Kardon Bridge II dock station debuts
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-30-2008, 12:10 AM
  5. HELP! My iPhone DIES...
    By felixlaumon in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 08-17-2007, 11:11 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:47 PM.
twitter, follow us!