Results 1 to 2 of 2
Discuss iBrick needs serious attention at the Hardware - Hackint0sh.org; Hello fellas. It's my first post as I just joined, but I've used this forum ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation iBrick needs serious attention

    Hello fellas. It's my first post as I just joined, but I've used this forum since the 2g days and am completely satisfied. From now on I'll contribute and help those further behind than me. Anyway, enough kissing up, here's my issue:

    iPhone 3g was running 3.0 wont do anything. If I plug it into the wall, I get the apple for just short of 20 seconds then back off. Right before it dies it makes a very quiet, but distinct sound (my best analogy is a hamster of this size dying / some extreme, high-pitched interference). This is not the lcd noise, but as a reference point that is much more tame and quieter. Please note: this is in the hardware forum as I feel it should be, so please don't NOOB me into reset, dfu, restore etc. I'm quite aware of these options, and none of them works. Itunes wont recognize it, and the only life I can get is the aforementioned 20 seconds connected to the wall. I'll be opening it tomorrow, and i'm sure I'll find something. Just hoping you guys might be able to point me in the right direction. Both water indicators appear to be fine, but that type of damage was my first guess. I know this thing has been opened, so that's what leads me to conclusion.

    Anyone with similar issues past or present feel free to chime in. Thanks in advance for your responses and your time.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    U P D A T E

    So I got her opened and it just reeks of foul play. First there's tape over connector 1 (like scotch tape, not consistent with the rest of the phone). Second, were 2 missing screws holding the logic board. I know at least 2 of these are important (the ones making the battery connection), but am scouring the forum to see if there's a place I could just leave 2 out.

    No reply to my first post yet, hopefully get some feedback on this one. Thanks guys.

 

 

Similar Threads

  1. Attention: All those having issues with Wi-Fi
    By johnnyr in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-22-2008, 06:52 AM
  2. [1.1.2 OTB] after try to HW unlock - ibrick
    By neon33 in forum Hardware Unlock
    Replies: 11
    Last Post: 02-09-2008, 07:35 AM
  3. I can not install VT 100 from ibrick
    By kitecarlos in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2008, 01:51 PM
  4. ibrick 1.1.3 not run
    By ays666 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-26-2008, 08:50 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 08-17-2007, 09:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:37 PM.
twitter, follow us!