Results 1 to 4 of 4
Discuss [help] smd lost! at the Hardware - Hackint0sh.org; hi to all, i've an iphone 3g 16gb with the usb that doesn't work. i'v ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [help] smd lost!

    hi to all, i've an iphone 3g 16gb with the usb that doesn't work. i'v opened it and i've found that this component is missed



    could you help me to repair it?

    thank you

    phantomEVO

    p.s sorry for my bad english!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    make a jumper on the 2 pin like these:


  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    already done and it doesn't work: it became extremely hot on the top of the phone i don't understand why. however, when i connect the phone to the usb, i can see the apple logo and then the battery (it's strange, all the display seems very dark, like it hasn't energy to have good birghtness). after some minutes, the display became all black

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok i've done the two jumper and this time it's worked!: the pc ricognize the phone and it's recharging but the display is liky in black and white.

    any help?

 

 

Similar Threads

  1. LOST Everything, please help?!
    By greenster in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-27-2009, 08:11 AM
  2. [Problem] Backup lost. I lost all my contacts
    By riyadhNY in forum iPhone 3G
    Replies: 4
    Last Post: 11-18-2008, 06:50 PM
  3. I'm lost...
    By kritikal in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 10-26-2007, 01:27 AM
  4. HELP! I lost my lost the settings app
    By bootleg in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 09-27-2007, 04:21 AM
  5. Lost WI-FI!!!
    By kidney514 in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2007, 09:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:28 PM.
twitter, follow us!