Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 36
Discuss [AppleMultitouchSPI] couldn't load at the Hardware - Hackint0sh.org; AppleMultitouchSPI: couldn't bootload the device after 15 tries... terminating... AppleMultitouchSPI: stopped this is a message ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default [AppleMultitouchSPI] couldn't load

    AppleMultitouchSPI: couldn't bootload the device after 15 tries... terminating...
    AppleMultitouchSPI: stopped


    this is a message displayed when i try to jailbreak and activate my iphone.

    after the jailbreak/activate process ends, my touchscreen is dead... i cant do anything because the touchscreen doesn't respond.

    i already tried several restores... firmware and baseband donwgrade/upgrade... ziphone... iPlus... iLiberty... but nothing.

    Please, some expert advise need.

    (i'm on 1.1.2, 3.9BL and 04.02.13_G BB)



  2. #2
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Unhappy

    If you have 3.9bl or 3.9fb you could try ziphone refurb......?
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by )law( View Post
    If you have 3.9bl or 3.9fb you could try ziphone refurb......?
    thank you for your fast reply.

    this is an 45week iphone, with 4.6BL, but after several tries i decide downgrade with ziphone 2.4 to 3.9BL... after that i already tried ziphone refurbish... but nothing.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    the first time this occur was 3 weeks ago... with 4.6BL and 1.1.2

    that time i tried several restores with no result... then i decide to downgrade to 3.9BL, refurbish but nothing.

    i start restores from 1.0.2 to 1.1.2 and on last restore, i don't now why, but the screen became alive again till 2 days ago.

    3 weeks without any issue, but now... nothing results.

  5. #5
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Red face

    You could try and have ibrickr fake downgrade then hit it with iplus 2.0b and yes I am puling stuff out my ass but I want to make sure all options we exhausted before you call it a brick
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    ... You could try and have ibrickr fake downgrade

    can you explain how to do it? you want me to downgrade to which firmware and which baseband?
    Last edited by rpereira; 03-27-2008 at 04:03 PM. Reason: type error

  7. #7
    Former Bender
    Guest

    Default

    Don't wanna sound pessimistic but it looks like the SPI Micro-Controller is gone.

    Your last chance if you can't bring it back to Apple is to open the phone and check if the the Touchscreen ribbon is in place in its connector and/or if there is no oxidation due to humidity/moisture or anything that can prevent good contacts.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by XianLi View Post
    Don't wanna sound pessimistic but it looks like the SPI Micro-Controller is gone.

    Your last chance if you can't bring it back to Apple is to open the phone and check if the the Touchscreen ribbon is in place in its connector and/or if there is no oxidation due to humidity/moisture or anything that can prevent good contacts.
    yes, it could be an hardware issue.

    but i still have some hope because on first time it occur, after the last restore, everything starts working. luck? i don't know, but the idea of open it scares me.

    i live in portugal, bring it back to apple will not be easy.

  9. #9
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    is there a way, only with usb (because i cannot start wifi and cannot do anything on screen) to access path /System/Library/Extensions/AppleMultitouchSPI.kext
    to see if there is any problem with files... like some attributes?

    or any command via usb to try start that service and log the result?

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    67
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Relaunching the issue


 

 
Page 1 of 4 1234 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-03-2009, 05:18 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 05-21-2008, 03:36 PM
  3. [OTB 1.1.1 - BL3.9][AnySim1.1] "Couldn't load the secpack data"
    By virgin in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-11-2008, 10:00 PM
  4. [1.1.1] Anysim "couldn't load the secpack data"
    By tcichosz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2008, 12:22 AM
  5. Couldn't load secpack data...?
    By anthp in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-02-2007, 08:12 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:52 PM.
twitter, follow us!