Results 1 to 9 of 9
Discuss [1.1.3][SOLVED] Bluetooth Handset Not Working at the Hardware - Hackint0sh.org; previously on my 1.0.2 1.1.1 then upgrade to 1.1.2 everything working fine with my i-tech ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [1.1.3][SOLVED] Bluetooth Handset Not Working

    previously on my 1.0.2

    1.1.1

    then upgrade to 1.1.2

    everything working fine with my i-tech R35 bluetooth Handset

    but now upgraded to 1.1.3

    it cannot paired with it anymore

    I have tried to reset all setting

    ON & OFF

    On & OFF flight mode

    all NO go

    Anyone experience this ??

    THANKS



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no one got this issue?

  3. #3
    Senior Professional Array imvirus's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    143
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Unhappy

    I upgraded my jb otb 1.1.2 to jb 1.1.3 and one thing I noticed is that all my settings where intact. Nothing had changed even the devices I have paired with the phone. I it quite weird how your disppeared. Did it disappered after you jb or it as there after jb and you just did a reset that is why all settings were back to default?

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I did a full reset

    now i cant pair with it any more

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    253
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    It seems to be a problem with 1.1.3.

    Look here for possible workarounds


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    saw the advice before

    it doesnt work on a JB 1.1.3

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    puttty apply this commad chmod -R a+rw /var/root/*



    reboot ur iphone

    WALA

    my BT is working & able to pair with the i-tech BT handsfree


  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by leakwoon View Post
    puttty apply this commad chmod -R a+rw /var/root/*



    reboot ur iphone

    WALA

    my BT is working & able to pair with the i-tech BT handsfree

    I have the same problem with my bluetooth and i am a real noob at this so can some one please tell me exacty what i have to do , do i install putty onto iphone or do it from windows with iphone connected via itunes ..any help much apreciated ..thanks

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by beamster05 View Post
    I have the same problem with my bluetooth and i am a real noob at this so can some one please tell me exacty what i have to do , do i install putty onto iphone or do it from windows with iphone connected via itunes ..any help much apreciated ..thanks
    IŽll try to help you.

    Download putty on your PC, you can find it here http://www.chiark.greenend.org.uk/~s.../download.html.

    Start putty on windows, then introduce your iPhone IP address and leave any other setting as it appears. Then, press OPEN button. Connection must be in SSH. And of course you must have BSD and Open SSH installed on your iphone.

    Putty ask you for a ID login, just put "root", and a password "alpine" (both of them w/o " ", ok?)

    After that you will see something like:

    ...
    # bla bla coment coment
    #

    at this point you must enter the command that leakwoon had posted:

    #chmod -R a+rw /var/root/*

    and hit enter, then reboot your iphone.

    I have not tested this yet so all the honors are for leakwoon.

    Ciao.

 

 

Similar Threads

  1. [Help] [Solved] QuickPwn not working
    By nasty devil in forum Quickpwn 3G
    Replies: 9
    Last Post: 10-22-2008, 11:11 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-17-2008, 04:35 AM
  3. [Keyboard][Solved] not working
    By robbpell in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 4
    Last Post: 06-30-2008, 04:50 PM
  4. [Bluetooth][Solved] problem after unlock 3.9fbl 1.1.4
    By rotem925 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2008, 05:31 AM
  5. How to get Bluetooth working?
    By endage in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 08-19-2007, 12:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:19 AM.
twitter, follow us!