Results 1 to 4 of 4
Discuss Post chime nothing else Help! at the Genuine Mac Support - Hackint0sh.org; When I try to start the mac I hear the post chime and that's it. ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Post chime nothing else Help!

    When I try to start the mac I hear the post chime and that's it. The screen stays black no boot nohing. I am dual booting with vista. Ugh. I saw on a earlier post a user was having an identical problem. It was said that it was a vista update that messed it up. My question is if their is a solution or not? The previous post didn't even hint to a solution. I am searching using my itouch but am having no luck with a solution. Anything will help. Thanks in advance.


    Update. I've left the mac on for charging the itouch and after 30min or so it played the vista login screen tone. The screen is still black.
    Last edited by Curti; 03-08-2009 at 02:33 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Earth
    Posts
    275
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Do you get a white screen before it turns back?

    Does pressing the left option/alt bring up the boot volume manager?
    (if not you're screwed.. the EFI chip is corrupted because Vista is trying to flash it like a BIOS... Well you'll have to take it to AppleCare, and try not to install anything else from CRAPSOFT. hehe. )


    PS. the other thread is http://www.hackint0sh.org/forum/f147/63422.htm
    (never resolved...)
    iMac 20' Intel Core 2 duo 2.16GHz, 4GB DDR2-667 SDRAM, Mac OS X 10.5.1 "Leopard"
    Hackintosh Q6600 4GB DDR2-667 SDRAM, 9800GT, Mac OS X 10.5.6 "Leopard" (EFI-X)
    Macbook 13' Intel Core 2 duo 2.2GHz, 4GB DDR2-667 SDRAM, Mac OS X 10.5.6 "Leopard"
    iPhone 2G (8GB) 2.2 (1.1.2 OTB) Week 48 J'B'ken + Activated + Unlocked

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    No activity whatsoever, and no key combo seems to have any effect. I took it to my local apple store and the "genius" kept insisting on replacing the monitor and hdd. LOL I talked him out of any expensive instore troubleshooting and had them send it to the "depo" Once I get a responce as to what the problem is I will post it here. It Is kinda funny because no more then 20 min after the mac died my 360 gpu seperated from the mobo LOL needless to say I'm not the happist with microsoft right now haha. At least my itouch is still working!

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Earth
    Posts
    275
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Curti View Post
    At least my itouch is still working!
    In other words, crapsoft hadn't touched it yet....
    iMac 20' Intel Core 2 duo 2.16GHz, 4GB DDR2-667 SDRAM, Mac OS X 10.5.1 "Leopard"
    Hackintosh Q6600 4GB DDR2-667 SDRAM, 9800GT, Mac OS X 10.5.6 "Leopard" (EFI-X)
    Macbook 13' Intel Core 2 duo 2.2GHz, 4GB DDR2-667 SDRAM, Mac OS X 10.5.6 "Leopard"
    iPhone 2G (8GB) 2.2 (1.1.2 OTB) Week 48 J'B'ken + Activated + Unlocked

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-21-2011, 09:20 PM
  2. Boot Chime, Start Up Sound
    By threedaysfree in forum Tiger
    Replies: 0
    Last Post: 02-04-2009, 07:15 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 12-16-2007, 02:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:04 AM.
twitter, follow us!