Results 1 to 5 of 5
Discuss Final Cut Studio??? at the Genuine Mac Support - Hackint0sh.org; Has anyone had any success installing and running Final Cut Studio on any of the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Final Cut Studio???

    Has anyone had any success installing and running Final Cut Studio on any of the various Hackint0sh distributions?

    I'm running Hazard 10.5.6 and all the hardware works and it even says quartz extreeme is enabled. But the whole thing is more sluggish than my 7 year old MacG4 with a 3 years old graphic upgrade. And FCStudio will not install saying I have no acceleration and no vram which is just so not true...

    If you have it running sucessfully, I'd like to know all about your configuration and what distribution you're using and so on.
    Last edited by cowsaki; 06-20-2009 at 06:49 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Error when i run FCP

    I installed successfully, but it give me error when star running final cut pro, but all other application working like motion, soundtrack pro.
    I have Nvidia 8400 GS 512 Mb (Nvinject 0.2.1) , and ALC 888 s in IATKOS 10.5.7
    but i got that report .. and it's related to network configuration

    http://www.mediafire.com/download.php?jhidmizmzgt

    when i remove NetworkInterfaces.plist file and restart FCP work, but i lost network connection

    any solution for that situation

    thanks
    Last edited by etawil; 07-12-2009 at 10:09 AM.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    FYI guys or any one still searching for that problem final cut pro running.

    I remove the file NetworkInterfaces.plist from

    /Library/Preferences/SystemConfiguration/NetworkInterfaces.plist

    and add new network setting it's give en0 for ethernet

    and it's work fine
    HP Pavilion Elite M9342.me desktop, Asus IPIBL-LB with, Intel core 2 quad cpu Q6600 2.4GHZ with 4 GB ram, gforece 9500 GS. every thing working and try to install Final cut pro...

    Still i can't install in my laptop
    Hp pavilion laptop DV5-1135ee intel core 2 DUo p8400 2.26 GH with 3 GB ram, Nivida geforece 9600M GT.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default how

    how? You trash the NetworkInterfaces? How do you reenter the en0?
    If you open NWI, you see 3 separate partitions, en1, en0 and fw0.
    do you select and dump en1 and fw0?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by etawil View Post
    I installed successfully, but it give me error when star running final cut pro, but all other application working like motion, soundtrack pro.
    I have Nvidia 8400 GS 512 Mb (Nvinject 0.2.1) , and ALC 888 s in IATKOS 10.5.7
    but i got that report .. and it's related to network configuration

    Finalcutpro-report.rtf

    when i remove NetworkInterfaces.plist file and restart FCP work, but i lost network connection

    any solution for that situation

    thanks
    Actually, this is a well known problem from Apple. It happens with real Mac too. The solution is simple: with a tool called FCS Remover, uninstall QMaster, reboot and everything should work fine(including Final Cut Pro). I'm running on iAtkos 10.5.7, updated to 10.5.8 and I'm running Final Cut Studio 3 perfectly.


 

 

Similar Threads

  1. Cannot install Final Cut Pro 7 (studio 3)
    By Surfi in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-22-2010, 03:42 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 07-23-2009, 09:50 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-23-2009, 03:40 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 05-29-2009, 06:50 PM
  5. Arpeture and Final Cut Studio
    By artdog in forum Genuine Mac Support
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2008, 08:50 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:26 AM.
twitter, follow us!