Page 12 of 13 FirstFirst ... 2345678910111213 LastLast
Results 111 to 120 of 128
Discuss [1.1.2][Solution] Downgrade to 1.1.1 using Windows at the Genius Bar - HowTos, Guides and Tutorials - Hackint0sh.org; Hey guys, Quick Question, i have downgraded my otb 1.1.2 to 1.1.1 but when trying ...
  1. #111
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey guys,
    Quick Question, i have downgraded my otb 1.1.2 to 1.1.1 but when trying to access jailbreakme.com safari cannot find server, my wifi symbol says its connected but safari isn't working ??? any ideas

    Thanks

    I know its a bit of a noob question but nobody else seems to have any trouble at this step


  2. #112
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile

    Thank you for this tutorial. 1.1.2 didn't work for me, going back to 1.1.1 with the 1.1.2 baseband didn't work either. Used this tutorial and I am happy with my 1.1.1 again.

  3. #113
    Senior Professional Array chadpriddle's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    151
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by -MALONE- View Post
    Hey guys,
    Quick Question, i have downgraded my otb 1.1.2 to 1.1.1 but when trying to access jailbreakme.com safari cannot find server, my wifi symbol says its connected but safari isn't working ??? any ideas

    Thanks

    I know its a bit of a noob question but nobody else seems to have any trouble at this step
    Search the forum for jailbreakme.com failures. Many ppl have the same issue. Can you at least pull up a different website? Maybe its your router/wifi???
    Unlocked and sold over 20 iPhones

  4. #114
    Senior Professional Array chadpriddle's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    151
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by jonmojon View Post
    Thank you for this tutorial. 1.1.2 didn't work for me, going back to 1.1.1 with the 1.1.2 baseband didn't work either. Used this tutorial and I am happy with my 1.1.1 again.
    Glad to hear! Im at happy at 1.1.1

    Been to 1.1.2 and had issues. Tried both 1.1.3 jailbreak methods and had a LOT of issuse so now im back at 1.1.1 with my 5 pages of third party apps
    Unlocked and sold over 20 iPhones

  5. #115
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can some one help me please.

    I have unlocked iphone from U.S with firmware 1.1.1 .(came with firmware 1.1.1)

    I have been using this phone in U.K on Orange network last 4 months with out any problem.
    sudenly my phone will not start . when i switch on all it shows is just apple symbol and then connect
    usb cable to itues symbol.

    But when I connect to itues (windows pc)then it will display message that itunes detected iphone in restore mode.

    so i tried to restore it to 1.1.1 manually(by pressing shift and selcting the 1.1.1 file from my desktop)
    many times(at least 15 times i tried) but i get the below error.

    The Iphone could not be restored.An unknown error occurred(1604)

    so decided to restore it to 1.1.2 manually but still get the same error .

    so decided to restore it via itues to 1.1.3 but no luck still get the above error.

    I tried it on diffrent widows xp computer i get the same error..really going mad..without phone..

    Please can some one help me what i have to do now...

    whats exactly wrong with my iphone.


  6. #116
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi there!
    I was going from 1.1.1 ---> oktoprep ---> 1.1.2 --> 1.1.3
    but when I was gonna jailbreak 1.1.2 it said my oktoprep wasnt working so I restored back to 1.1.1 using this guide. Just wanted to add thoo that after I did the appsnapp install it went back to the activation screen. Then after about 1min rebooted and went into DFU and then it keept rebooting about every 1-2mins. After maybe 20 reboots I finally i used the iphuc to "start in manually" and it went on and was jailbreaked Wasnt that a little weird?
    Well anyway thx for the guide!

  7. #117
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    23
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by -MALONE- View Post
    Hey guys,
    Quick Question, i have downgraded my otb 1.1.2 to 1.1.1 but when trying to access jailbreakme.com safari cannot find server, my wifi symbol says its connected but safari isn't working ??? any ideas

    Thanks

    I know its a bit of a noob question but nobody else seems to have any trouble at this step
    I have the same problem , how solved it ?

  8. #118
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by martin_1979 View Post
    Can some one help me please.

    I have unlocked iphone from U.S with firmware 1.1.1 .(came with firmware 1.1.1)

    I have been using this phone in U.K on Orange network last 4 months with out any problem.
    sudenly my phone will not start . when i switch on all it shows is just apple symbol and then connect
    usb cable to itues symbol.

    But when I connect to itues (windows pc)then it will display message that itunes detected iphone in restore mode.

    so i tried to restore it to 1.1.1 manually(by pressing shift and selcting the 1.1.1 file from my desktop)
    many times(at least 15 times i tried) but i get the below error.

    The Iphone could not be restored.An unknown error occurred(1604)

    so decided to restore it to 1.1.2 manually but still get the same error .

    so decided to restore it via itues to 1.1.3 but no luck still get the above error.

    I tried it on diffrent widows xp computer i get the same error..really going mad..without phone..

    Please can some one help me what i have to do now...

    whats exactly wrong with my iphone.

    well its too late now, but when you get that message you were suppose to use ibricker to boot it out of restore mode. and if you had a virgin 1.1.3 activation lockfile it would automatically activate after you ibricker booted it... restoring just messed it up and now you have to go all the way back to step 1 and do a DFU restore by holding the apple and home key for 20 seconds and restoring to 1.1.3

    since you itunes restored to 1.1.3 you have 1.1.3 baseband / modem and you either have to do the 1.1.1 - 1.1.2 okto, 1.1.3 softupgrade dev team / lockdown patch OOOOR
    you have to baseband reload to 1.1.1 up to you...

    just remember that 1.1.3 baseband / modem software ONLY works with AT&T US and orange UK (legit subsriptions). all the sim / software unlocks are for 1.1.2.

    correct me if I am wrong.

  9. #119
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I (accidently) used this guide for my 9otb 1.1.2 IPhone. Downgraded to 1.1.1., activated and jailbraked - everything fine.
    Then I unfortunately tried installing the "baseband Downgrader" which (obviously) crashed on my otb 1.1.2. baseband.

    From that point my baseband chip did not show any wifi or bluetooth.

    After all this I thought I might be able to start from scrach, so I reloaded firmware 1.1.1. again. Right now the baseband is screwed and I have an iPhone showing the activation screen. I cant do the *#... call as the phone does not react properly to the tuch screen. on the activaion page it sais the phone needs repair....


    ANY HELP??????
    \

    Please!

    Thanks

  10. #120
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    355
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    for me, at step 22 I get ACTIVATE iPHONE as soon as I click INSTALL APPSNAP

    it;s obviously not going through....I wonder y not


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 26
    Last Post: 11-02-2011, 03:30 AM
  2. REAL solution for 3Gs Downgrade to iOS 4.02!
    By korabika2007 in forum iPhone 3GS
    Replies: 1
    Last Post: 09-09-2010, 04:13 PM
  3. [Firmware][Solution] Downgrade from 2.0 to 1.1.4
    By geircito in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 32
    Last Post: 07-14-2008, 12:07 PM
  4. [Firmware][Solution] 2.0 > How to downgrade back to 1.1.4
    By chrisfromohio in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 14
    Last Post: 07-12-2008, 03:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:54 PM.
twitter, follow us!