Results 1 to 3 of 3
Discuss Samsung RV511 Laptop, Mountain Lion hackintosh - No progress after 3 days. at the General - Mountain Lion 10.8.x - Hackint0sh.org; Title; Samsung RV511 Laptop, Mountain Lion hackintosh - No progress after 3 days. I'm not ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Samsung RV511 Laptop, Mountain Lion hackintosh - No progress after 3 days.

    Title; Samsung RV511 Laptop, Mountain Lion hackintosh - No progress after 3 days.

    I'm not the one to usually ask for help. I like to try and figure things out on my own, but I've just about had enough and want to call it quits.
    This is my last resort solution in the hopes that somebody may be able to help me. I've tried many different solutions and fixed many problems but still no go. So let me give you a run down of what I have tried.

    Tech Specs:
    Samsung RV511 laptop with an Intel i3 Core
    Model: NP-RV511 (I do not know the sub model)

    Motherboard: no idea what motherboard or how to identify it.
    Graphics: no idea what graphics card, except that I do believe it is intel
    (intel has a graphics balancer thing, supposedly takes work off the graphics card and balances it onto processor)

    CPU: Intel Core i3 380M CPU @ 2.53GHz
    CPU Chipset: 3B09
    Virtualization technology: Yes

    RAM: 3GB

    Let me know if you need more specs, just post a little help in how to obtain the info.

    Prerequisites: I have already purchased Mountain Lion OS from the Apple Store.
    Anytime I mention torrent, I don't care what you have to say.
    nay to you sayers; I PURCHASED A LEGIT COPY OF MTN LION, I am NOT about to purchase yet ANOTHER OS just to install one OS

    My first idea ALMOST had me going. I used VirtualBox with a Snow Leopard .iso by Hazard I torrented with the name:
    Snow_Leopard_10.6.1-10.6.2_SSE2_SSE3_Intel_AMD_by_Hazard

    I upgraded to 10.6.8 and forgot to run multibeast. This created a SleepEnabler.kext kernel panic, so I deleted the kexts using terminal (disc boot) and was back in business. I now had Snow Leopard version 10.6.8 and was attempting to create a Mountain Lion USB stick using multiple guides. This uses the disk utility and unibeast. I would ocassionally get kernel panics when formatting the drive and ALWAYS get kernel panics when unibeast was finishing up. I attempted myHack as well but no go. The kernel panic always led back to: IOUSBMassStorageClass kext.

    At this time I abandoned ship and tried multiple variations with .dmg and .iso files with dual layer DVDs and even USB boots and nothing worked.

    My last solution was to get something going in VMWare in hopes that would be more stable. I came across a pre-built VMWare solution called: OS X 10.8 Mountain Lion Retail VMware Image
    This image is already ready to go with the exception of having to install it. I now had Mountain Lion working PERFECTLY in VMWare.
    I was able to format the USB drive and use the unibeast application successfuly. Created the drive, shutdown PC, then I booted into the bios, set the AHCI to manual, then enabled. Also turned UEFI to enabled (there was no setting called optimized defaults).

    First attempt at booting gave me a nice pretty Apple Logo. I let it sit there for about 2 minutes before deciding to hit the power button. I wanted to boot using -v to see what she was doing. At this time, the USB drive would NO LONGER BOOT. So I popped in my iBoot 3.3.0 disc and was able to try to boot from USB. I then typed -v when trying to boot and lots of kexts were loading. I seen an Apple screen then BAM, restart back to the bios. There are no errors, no kernel panics, I have tried using all of the available flags, -x -s -v GraphicsEnabler=No PCIRootUID=0
    all with no avail.

    I also tried burning the VirtualBox iso to disc that has a darwin bootloader. After the apple logo, it does the same as above mentioned.

    In one of the screens I remember seeing something about error intel pci, could it be my graphics card causing problems? Just guessing at this point.

    What is my next step?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    More specs after using CPUID PC Wizard tool:

    CPU Chipset: Intel HM55
    NorthBridge: Intel Core i3 Arrandale
    SouthBridge: Intel HM55
    Video Card: Intel HD Graphics - 1GB GDDR3 - PCI

    It would go to reason everything should work, right? Aren't Macs intel based now?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bump because it's been several days and not one reply.

 

 

Similar Threads

  1. Power Problem MSI Laptop Mountain Lion OS
    By phoenix416 in forum General - Mountain Lion 10.8.x
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2012, 01:19 AM
  2. Best laptop for Mountain lion
    By thechaithanya in forum General - Mountain Lion 10.8.x
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2012, 09:01 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-30-2012, 03:10 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-30-2012, 03:10 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-27-2012, 11:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:22 PM.
twitter, follow us!