Results 1 to 2 of 2
Discuss iAtkos ML2 10.8.3 to 10.8.3 * ATI Graphics Card 7870 Issue : ga-g31m-s2l at the General - Mountain Lion 10.8.x - Hackint0sh.org; Hi Hackintosh, need some assistance not sure if anyone else has the same hardware type ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question iAtkos ML2 10.8.3 to 10.8.3 * ATI Graphics Card 7870 Issue : ga-g31m-s2l

    Hi Hackintosh, need some assistance not sure if anyone else has the same hardware type as per below:

    Motherboard : ga-g31m-s2l
    Bios : F9
    Graphics Card: ATI 7870
    CPU : Core 2 Duo

    I've run into a situation, i've succesfully installed iAtkos ML2 10.8.2, and combo upgraded to 10.8.3, for ATI Graphics Card Support, but i have an issue upon booting into ML, does not load; or goes into white screen. I've managed figure out a work around by enabling the onboard vga via bios settings and selected it as main and always enabled on, plug in the vga cable into the second source on my monitor along side it with the ati dvi cable, turn on my computer and source is set to vga before ML boots in; i type "GraphicsEnabler=off" and it loads correctly but through vga source only. After i notice the login screen displayed in low resolution, i then change source from the monitor to the dvi and everything is full high resolution as it should be, checked system properties and noticed the ATI 7870 is enabled and recognised as the main graphics card. Can anyone explain to me why bootloader does not recognise the ATI 7870 only until im already on the login screen under vga for ML 10.8.3 ? its really buggin me having to switch source modes when turning on the computer.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Also side note: Everything is compatabile with the iatkos 10.8.2 to 10.8.3 combo update; system is running perfect with no lag and motherboard issues with drivers.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-06-2013, 02:40 AM
  2. Graphics card for a first gen (1,1) Mac Pro
    By Sprak in forum Genuine Mac Support
    Replies: 0
    Last Post: 03-13-2012, 05:20 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-05-2012, 06:50 AM
  4. iAtkos 10.5.7 install: graphics card install
    By arefin in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2010, 09:06 PM
  5. Graphics Card
    By IZasPIE in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 09-25-2009, 07:52 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:50 AM.
twitter, follow us!