Results 1 to 4 of 4
Discuss Hard disk not detected in disk utilities during installation.... at the General - Mountain Lion 10.8.x - Hackint0sh.org; I am using Niresh's mountain lion iso. When I boot from my DVD that I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Hard disk not detected in disk utilities during installation....

    I am using Niresh's mountain lion iso. When I boot from my DVD that I burnt with that iso, every thing goes right till license agreement. But when I go to disk utilities to reformat my HDD, I cannot find my HDD at all. All I find are my DVD drive and another named Disk 1, Which contains Some thing like base system. But it cannot be formatted and its size is only 1.6 GB as shown there. Please help me. I have even formatted my complete HDD as fat32 using diskpart iso. Still no use, same problem. Please please please help. I need to install it to use logic pro as I am a small sound designer....
    My Laptop Specifications:
    Lenovo Z570
    Intel Core i3 2nd Gen
    750GB HDD, 4GB RAM, 1GB Nvidia GPU with optimus.
    I have set SATA as AHCI in BIOS. Thats the only setup I could do in my BIOS. I have even Enabled Intel's Virtual Technology.
    I am total newbee in MAC...



  2. #2
    Senior Professional Array chris1111's Avatar

    Join Date
    May 2012
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by pioneer.pkbhat View Post
    I am using Niresh's mountain lion iso. When I boot from my DVD that I burnt with that iso, every thing goes right till license agreement. But when I go to disk utilities to reformat my HDD, I cannot find my HDD at all. All I find are my DVD drive and another named Disk 1, Which contains Some thing like base system. But it cannot be formatted and its size is only 1.6 GB as shown there. Please help me. I have even formatted my complete HDD as fat32 using diskpart iso. Still no use, same problem. Please please please help. I need to install it to use logic pro as I am a small sound designer....
    My Laptop Specifications:
    Lenovo Z570
    Intel Core i3 2nd Gen
    750GB HDD, 4GB RAM, 1GB Nvidia GPU with optimus.
    I have set SATA as AHCI in BIOS. Thats the only setup I could do in my BIOS. I have even Enabled Intel's Virtual Technology.
    I am total newbee in MAC...
    have look here I am think you happy with this
    [Success] Lenovo z570 w/Lion 10.7.3 w/Core i7 - OSx86 10.7 (Lion) - InsanelyMac Forum
    hp probook 4530s
    i3 2350m
    ssd 120 gig
    8gig ram
    os x 10.8.4

    DELL Optiplex 755
    core Duo E8500 3,16GHZ
    Gefore 610 2 GIG
    8GIG RAM 800MHZ
    ssd 120gig
    OS X 10.8.4
    OS X 10.8.9 DP4

    montreal quebec

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I checked it already mate. But I don't want to modify my system hardware... and I can boot from my DVD. Just I cannot find my HDD in disk utilities. Can it be because of some problem in installation image itself ?

  4. #4
    Senior Professional Array chris1111's Avatar

    Join Date
    May 2012
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    7
    Uploads
    0
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by pioneer.pkbhat View Post
    I checked it already mate. But I don't want to modify my system hardware... and I can boot from my DVD. Just I cannot find my HDD in disk utilities. Can it be because of some problem in installation image itself ?
    did you try guid or mbr partition
    hp probook 4530s
    i3 2350m
    ssd 120 gig
    8gig ram
    os x 10.8.4

    DELL Optiplex 755
    core Duo E8500 3,16GHZ
    Gefore 610 2 GIG
    8GIG RAM 800MHZ
    ssd 120gig
    OS X 10.8.4
    OS X 10.8.9 DP4

    montreal quebec

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-17-2011, 06:17 PM
  2. Disk Boot Failure, Insert System Disk and Press Enter
    By FreeBaGeL in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-16-2010, 03:37 AM
  3. Hard disk advice
    By skeates in forum AppleTV 1
    Replies: 5
    Last Post: 02-15-2010, 07:15 AM
  4. Not showing anything in disk utilities.
    By Penultimate in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2009, 03:11 AM
  5. MacNN: DiskTools Pro launches, features Mac disk utilities
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 03-31-2009, 09:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:45 AM.
twitter, follow us!