Results 1 to 2 of 2
Discuss Colored Squares Freeze Hackintosh, NVidia GeForce GTX560Ti at the General - Mountain Lion 10.8.x - Hackint0sh.org; My Hackintosh build is completed and running with a Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH and NVidia GeForce ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Colored Squares Freeze Hackintosh, NVidia GeForce GTX560Ti

    My Hackintosh build is completed and running with a Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH and NVidia GeForce GTX560Ti. Running 10.8.1 and BIOS Rev 4. I haven't installed anything but the OS and Adobe CS5. When I leave it running for a few hours without doing any work on it I get the spinning beach ball and my video gets screwy and I can't do anything. I can ping the box remotely and login via ssh without issue.
    It must be video card related, I cannot login via vnc or Timbuktu. It will sometimes run for for 3 or 4 days without this happening, but it always does.
    Energy Settings to never sleep display, computer or HD, No screensaver

    I cannot find anything specific in the logs to determine the issue. Also when booting it flashes the following error:
    Bad display config blick signature
    ERROR: nVidia ROM Patching Failed!

    I've tried variations of the EnableGraphics Command and get the same results.
    I ran Cinebench and Geekbench stress tests without issues.

    The Card works without Issues in Windows 7.
    I followed this guide to config the hackintosh... (Success!) GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH Thunderbolt - Page 45 using unibeast and multibeast

    Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
    NVidia GeForce GTX560Ti
    ML 10.8.1

    Any help is appreciated
    LJS



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Test with the MyHack methode if same errors.
    Asus K52Jr
    Core i5 M480 2,67 GHz, 4Go Ram DDR3 1333, ATI Radeon HD 5470, DD 500Go 7200tr + 4Go SSD
    OS : Windows 7 SP1, Mountain Lion 10.8.1 and Ubuntu 12
    Bootloader : Chameleon

    And yes my English isn't perfect but it's because I'm French...

 

 

Similar Threads

  1. Nvidia Geforce GT240M - Pls help
    By MasterH96 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2011, 10:02 PM
  2. NVidia GeForce GTS 450. Can't get it working.
    By camrom in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2010, 04:29 PM
  3. Nvidia Geforce Go 7950GTX
    By xeronex in forum Using Leopard
    Replies: 1
    Last Post: 08-01-2010, 12:39 AM
  4. Nvidia Geforce 9400GT 1go
    By fazycom-dz in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2010, 12:52 PM
  5. nvidia GeForce 9600GS
    By KOLi in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 02:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:24 AM.
twitter, follow us!