Results 1 to 4 of 4
Discuss Can only boot from USB and in Safe Mode [GA-H77M-DS3H] at the General - Mountain Lion 10.8.x - Hackint0sh.org; Hardware: Gigabyte GA-H77M-DS3H Intel i5 3570k Internal Intel HD 4000 Graphics 120gb SSD for OS ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2013
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Can only boot from USB and in Safe Mode [GA-H77M-DS3H]

    Hardware:

    Gigabyte GA-H77M-DS3H
    Intel i5 3570k
    Internal Intel HD 4000 Graphics
    120gb SSD for OS
    1.5tb HDD

    After weeks of fresh installations and reading and trying, I have finally installed 10.8 on my hackintosh and upgraded to 10.8.3. I did some post-installation, using multibeast for mountain lion to install Easybeast and the appropriate network and sound drivers.

    Now, after using multibeast and installing the bootloader, I cannot boot from the SSD. It hangs here with -v:



    I can access the desktop ONLY by booting from the USB flash drive I made using MyHack to install Mountain Lion and using safe mode. I also don't think that my graphics are working correctly, as they get stuttery at times, and the sound doesn't work at all. Built in ethernet works just fine with the multibeast kext, though.

    Any help from someone more experienced would be so great. I am so frustrated and I am about to give up and just install the dreaded windows 7 after all this trouble.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi, same problem here with a built very similar to yours. Did you find a solution?

    Thanks,

  3. #3
    Please confirm your eMail or contact staff! Array

    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ojoavizor View Post
    Hi, same problem here with a built very similar to yours. Did you find a solution?

    Thanks,
    Boot into GUI with -x, launch Multibeast and resinstall FakeSMC.

    Reboot and your system should be able to boot again.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ps3linux View Post
    Boot into GUI with -x, launch Multibeast and resinstall FakeSMC.

    Reboot and your system should be able to boot again.
    Hi, I followed the instructions in this post and everything is working ok: GA-H77M-D3H I only can install or boot with -x - Page 4

    The only issue is that once I swift on the computer, the image is complete blurry. So I hibernate the computer (power button) and just after it wake it up again (power button). Then the image has a bad resolution too, but is enough to let me change it through the Settings panel.

 

 

Similar Threads

  1. Will only boot in safe-mode
    By Jkidaz in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2013, 10:17 AM
  2. Can only boot into Safe Mode!!
    By tomatodude95 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 03-21-2012, 07:39 PM
  3. Can only boot in safe mode
    By data9183 in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-2011, 09:13 PM
  4. Only can boot to safe mode
    By hukle76 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 07-22-2009, 04:49 PM
  5. Safe Boot / Mode - Checking which Mode OSX is in
    By quantass in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 05-02-2009, 01:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:16 AM.
twitter, follow us!