Results 1 to 8 of 8
Discuss MacOSX Lion 10.7.4 Update Broke My VMWare at the General - Lion 10.7.x - Hackint0sh.org; Hey ... I dunno if it's the right place to post this, but I was ...
  1. #1
    Newbie Array TechXero's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default MacOSX Lion 10.7.4 Update Broke My VMWare

    Hey ...

    I dunno if it's the right place to post this, but I was running a Perfect Lion 10.7.3 on VMWare WS 8.03 last night, but after 10.7.4 update it's stuck on Apple Logo for an hour or more after which it boots !!!! Is that normal for it to take an hour or more to boot up ? I dunno if there is any way to rescue it without having to do it all over again n staying on 10.7.3 ..

    I know that that isn't really a Hackintosh but it's all I can afford .. Do not have many HDDs or machines to do it on .. VMWare is the tool at hand ....

    Anyway help ?
    Last edited by TechXero; 06-08-2012 at 08:23 AM.



  2. #2
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    VMWare install usally don't run vanilla, I think you blew up your kexts with the update ;( You need to preserve the needed kext (your bootlaoder should be able to by a special location) and get the install right.
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

  3. #3
    Newbie Array TechXero's Avatar

    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I dunno what you talking bout, but after Paching VMWare to support Vanilla OSX I just installed Lion as if it were a supported Guest meaning NO Bootloaders used, NO extra Kexts were added .. Completely Vanilla ...

    And as an update to my issue I FIXED IT !!! Just needed some extra Kexts for 10.7.4 to boot right :

    1- Install 10.7.4 Combo Update
    2- DO NOT RESTART
    3- Use Kext Wizard to install below Kexts
    4- Repair Permissions
    5- Reboot via Combo update
    6- EnJoY Your Lion 10.7.4 VM

    Required Lion 10.7.4 Kexts :
    Lion-10.7.4-Update-Fix.zip

  4. #4
    sam
    sam is offline
    Chief of Administration
    iPhone Dev Team
    Array sam's Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    1,852
    Post Thanks / Like
    Downloads
    35
    Uploads
    277
    Rep Power
    10

    Default

    Well there are serval ways to run Lion on VMWare, most people run images or use bootloader to do it.
    See the extra kext were the missing hint
    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here.
    Follow me on twitter: http://twitter.com/sam_hackint0sh

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by TechXero View Post
    And as an update to my issue I FIXED IT !!! Just needed some extra Kexts for 10.7.4 to boot right :

    1- Install 10.7.4 Combo Update
    2- DO NOT RESTART
    3- Use Kext Wizard to install below Kexts
    4- Repair Permissions
    5- Reboot via Combo update
    6- EnJoY Your Lion 10.7.4 VM

    Required Lion 10.7.4 Kexts :
    Lion-10.7.4-Update-Fix.zip
    Works perfectly. Thank you.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i installed combo update and sadly restart vmware machine after it, now my vmware lion, doesn't boot up, how can i fix it?

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same problem. I restarted before seeing this post. Is there anyway to fix my install?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had this happen but I restarted before making the kext changes. I was able to mount my lion drive from a debian installation and I copied the kext folders into /System/Library/Extensions. I still have no joy in restarting. anyone one know what I'm doing wrong or what I am missing.
    I'm not sure what TechXero means by step 4 and 5 above.

 

 

Similar Threads

  1. Update Broke the Hackintosh
    By korbie in forum Dual Booting
    Replies: 5
    Last Post: 08-27-2009, 08:41 PM
  2. VMWare Installation broke my OSX Netbook
    By Pezmc in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2008, 09:42 PM
  3. VMWare Installation broke my OSX Netbook
    By Pezmc in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-21-2008, 09:42 PM
  4. VMware fusion beta3, MacOSX and AMD
    By netkas in forum Forum News and Events.
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2007, 05:46 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:04 PM.
twitter, follow us!