Results 1 to 3 of 3
Discuss ATI Radeon HD4800 dual screen Lion Problem at the General - Lion 10.7.x - Hackint0sh.org; Hi, I have installed Lion successfully (well near enough lol) And boots from harddrive etc ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ATI Radeon HD4800 dual screen Lion Problem

    Hi,

    I have installed Lion successfully (well near enough lol) And boots from harddrive etc and has internet and audio etc etc.

    I installed the ATI HD4800 using Multibeast and selected these settings:

    - 10.7.3 Netkas ATI 48xx Patch
    - ATI 48xx Device Injector

    When I restarted the dual screen disappeared but the resolution on the primary monitor appeared right etc.

    The secondary monitor flashes "analog/digital" but nothing appears on the screen. I think its sensing something there as it if unplug the DVI lead or VGA (Tried both DVI and VGA incase!) it then says nothing is plugged in.

    I then in the Display section in System preferences went to the primary screen settings and gathered Windows so the settings appear on the primary screen. It says on the primary monitor "Syncmaster" at the top. On the secondary Display it says VGA Display with loads of random resolutions and hertz rates.

    I have obviously tried though's but nothing happens to the screen. (I have checked the monitor to make sure its not faulty!)

    I have checked forums but can't seem to get anywhere.

    Please can anyone help?

    Many thanks
    Joe
    Asus P5q SE2 / 2.34GHz Intel Core 2 quad Q8200 / 8gb OCZ DDR2 ram / 3 x 500GB Sata Samsung drives / ATI Radeon HD 4800 / Asus motherboard



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I have now established the computer is seeing the monitor just not displaying anything on it.

    I have tried the netkas exotic patches which didn't work either.

    hope that helps some one???

    Thanks alot
    Asus P5q SE2 / 2.34GHz Intel Core 2 quad Q8200 / 8gb OCZ DDR2 ram / 3 x 500GB Sata Samsung drives / ATI Radeon HD 4800 / Asus motherboard

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    Are there any thoughts on this please? I feel I'm so close

    If not can it work Dual Screen on Snow Leopard? I don't really want to go back to Leopard If I can help it.

    Many thanks
    Joe
    Asus P5q SE2 / 2.34GHz Intel Core 2 quad Q8200 / 8gb OCZ DDR2 ram / 3 x 500GB Sata Samsung drives / ATI Radeon HD 4800 / Asus motherboard

 

 

Similar Threads

  1. Mac OS X Lion 10.6.2 and Windows 7 dual boot
    By Priyesh in forum Dual Booting
    Replies: 0
    Last Post: 03-03-2012, 07:58 PM
  2. Anybody tried Radeon 7970 on Lion 10.7.3 preview build?
    By snakenobi in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 0
    Last Post: 01-18-2012, 07:52 AM
  3. Cannot Install ATI Radeon HD4350 on OS X Lion
    By alexmathayes in forum General - Lion 10.7.x
    Replies: 2
    Last Post: 09-09-2011, 01:54 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 02-19-2009, 04:05 PM
  5. problem with radeon 9600 pro and radeon x800 xt
    By mick ash in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 05-30-2008, 10:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:23 AM.
twitter, follow us!