Results 1 to 6 of 6
Discuss youtube works on tmo edge, but not wifi? at the General - Hackint0sh.org; hey all..i have an odd issue. i have my iphone unlocked using the method from ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default youtube works on tmo edge, but not wifi?

    hey all..i have an odd issue. i have my iphone unlocked using the method from iphone.unlock.no, and everything works great. i used paycay to activate youtube, and it works fine over edge, but won't load thumbnails or movies on wifi. safari works fine on wifi though. any ideas?

    thanks



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have same problem... How to unlock youtube? Anyone?

    BTW, how did you get your edge to work on t-mobile? Are you in States? Thanks

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yeah, i'm in teh states. i have the blackberry unlimited internet plan and used wap.voicestream.com under settings->general->network->edge->apn

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have t-mobile to go and I was able to use t-zones selected including account pages for free on the other mobile phone. Tried to put wap.voicestream.com but no luck...

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    trying a restore now, will let you know if that worked.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    gah, restore didn't fix the issue.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-25-2008, 04:30 PM
  2. [ZiPhone] iPhone WiFi works, EDGE Doesn't
    By funkrusher in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 06-14-2008, 06:41 AM
  3. [Youtube] No fix works
    By hixx in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 04-30-2008, 04:37 PM
  4. Youtube works sometimes, but not others
    By yonnermark in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 12-18-2007, 01:17 AM
  5. Youtube Wifi/Edge mystery
    By nunne123 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2007, 03:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:18 PM.
twitter, follow us!