Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Discuss YouTube Dropped Frames at the General - Hackint0sh.org; It seems I am having a problem with YouTube on my freshly unlocked phone (anySIM2 ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default YouTube Dropped Frames

    It seems I am having a problem with YouTube on my freshly unlocked phone (anySIM2 with iBricker). I used these programs in this order:

    1. INdepenance to jailbreak
    2. Pacay
    3. iBricker to install anySIM
    4. Paycay

    I can get into Youtube (no cannot connect message), and can download the videos. However when I press play, it simply jumps back between two frames or shows that TV color test stripe pattern.

    How can I fix it? Iv ran Paycay another two times, and have returned the phone the jail- nothings worked.
    Last edited by Kasakato; 10-04-2007 at 03:31 AM.



  2. #2
    Senior Professional Array aPpLe_IpHoNe's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    GDL, MX
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Why did you run pacay twice?

    Try to make a restore and run it just one time. Doing the restore will not lock your phone !
    13 Unlocked iPhones and counting!!!

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    The guide I was using said to. Im restoring with 1.0.2 firmware right now.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Restore is finished. It wants me to activate it. Pacay did not work when I ran it. So I ran wiNstaller and activated it that way. As expected YouTube generated a Cannot connect message, so I ran Paycay once again. After a reboot I can access YouTube, but still get the error as above.

    Edit: Restoring 1.0.2 once again. This time I think Im going to redownload Pacay and make it work.
    Last edited by Kasakato; 10-04-2007 at 03:20 AM.

  5. #5
    Senior Professional Array aPpLe_IpHoNe's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    GDL, MX
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    I did the following:

    1. Run Apptapp to get it jailbrake.
    2. Run PaCay to get activation and youtube.
    3. and the unlocker which you do not need to run again.
    13 Unlocked iPhones and counting!!!


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Quote Originally Posted by aPpLe_IpHoNe View Post
    I did the following:

    1. Run Apptapp to get it jailbrake.
    2. Run PaCay to get activation and youtube.
    3. and the unlocker which you do not need to run again.
    Will try that right now. It appears wiNsaller auto activates the phone when I jailbreak it. If wiNstaller is the problem, by passing it hopefully will get it working.

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Just finished the restore, AppTap and Pacay. Still get the same problem. Could my image be bad?

  8. #8
    Senior Professional Array aPpLe_IpHoNe's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    GDL, MX
    Posts
    191
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Man I really dont know. Sorry I can help you.
    13 Unlocked iPhones and counting!!!

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Going all out now, downloading a new copy of the image and reinstalling iTunes. I hope this works.

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Still have the same problem! Does anyone know where I can get the best virgin restore directions?


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. MacNN: Sony intros three new HD digital photo frames
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 07-26-2011, 10:20 PM
  2. MacNN: Next-gen iPhone frames show again in Portugal
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2010, 10:50 PM
  3. MacNN: Samsung intros frames that double as aux displays
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2009, 12:20 AM
  4. Displaying MPEG-4 frames
    By stroumpf in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2009, 10:29 PM
  5. MacNN: ViewSonic bows 3D monitors, photo frames
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 01-10-2009, 08:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:23 PM.
twitter, follow us!