Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Discuss YouTube activation after SW unlock? at the General - Hackint0sh.org; Im working on a Mac with iTunes 7.4.1 . I did the Jailbrake with iNdependence, ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default YouTube activation after SW unlock?

    Im working on a Mac with iTunes 7.4.1 .
    I did the Jailbrake with iNdependence, then I did the manual Software Unlock.
    But YouTube isn't working.

    Someone recomended this: http://www.ging.co.nz/youtube.php
    And we have this other method: http://www.hackint0sh.org/forum/show...e+youtube+work

    But I don't know if that will screw the Software Unlock.
    Anyone can help me?

    Thanks a lot.

    PS: Sorry for my "Tarzan" english.

    Si hablás español... repondé en español
    Si tenés dudas en español, hacemelas saber que te puedo ayudar.
    Last edited by yosoyelgerman; 09-13-2007 at 03:40 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This worked perfectly for me:
    http://www.hackint0sh.org/forum/show...e+youtube+work

    You have to make sure that:
    /var/root/Library/Lockdown/activation_records

    Has nothing inside it. You can use a program like Fetch to go in and see.

    If not run it, and it works 100%, I can confirm.

    Good luck!

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    But... you did that AFTER the SW Unlock ?

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, I did.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I did that... and it says: "Youtube not available".


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you make sure the directory I listed was empty?

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, it was empty.
    I try doing that again. And the same error...

    By the way... thanks a lot for the help you are giving me.

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by yosoyelgerman View Post
    I did that... and it says: "Youtube not available".
    I did the same thing using PAYCAY it's point and click Activation
    I did it earlier today, for a friend, and youtube worked perfectly
    and i'v had it on my phone for AWHILE now and tonight i tried going on YOUTUBE and it said CANNOT CONNECT.


    Is anyone else experiencing the same problem, are YouTube's iPhone Servers down???? could it be that YouTube found a way to reject the SW unlock and the HW Unlock? i tried it on two different which WORKED and same thing.....odd

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by yosoyelgerman View Post
    Yes, it was empty.
    I try doing that again. And the same error...

    By the way... thanks a lot for the help you are giving me.
    Are you unpacking everything before running the script? Maybe you're double clicking the script directly in the WINRAR (or equivalent) window. You should unpack everything first.


    Cheers.
    brasuco
    A Brazilian fellow that likes iPhone stuff.
    email: brasucocarnaval@gmail.com

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    310
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    Quote Originally Posted by shiruteam View Post
    I did the same thing using PAYCAY it's point and click Activation
    I did it earlier today, for a friend, and youtube worked perfectly
    and i'v had it on my phone for AWHILE now and tonight i tried going on YOUTUBE and it said CANNOT CONNECT.


    Is anyone else experiencing the same problem, are YouTube's iPhone Servers down???? could it be that YouTube found a way to reject the SW unlock and the HW Unlock? i tried it on two different which WORKED and same thing.....odd
    Indeed, but I've just checked it out and it works ok.
    brasuco
    A Brazilian fellow that likes iPhone stuff.
    email: brasucocarnaval@gmail.com


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. [YouTube] 1.1.4 fix / activation
    By ramb0 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 6
    Last Post: 06-22-2008, 08:07 AM
  2. YouTube Activation
    By mauriciolopez_1 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 11-08-2007, 05:38 PM
  3. youtube after activation?
    By al217739 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 1
    Last Post: 10-29-2007, 07:25 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 06:04 PM
  5. Replies: 29
    Last Post: 10-18-2007, 10:53 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:09 AM.
twitter, follow us!