Results 1 to 6 of 6
Discuss WIFI does not join any network at the General - Hackint0sh.org; My iphone's wifi does not join any network and always get the 'unable to join ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question WIFI does not join any network

    My iphone's wifi does not join any network and always get the 'unable to join network"

    I have done almost everything. Downgraded to 1.0.2 erase the baseband and reflashing it and could not get the wifi to join networks.

    I have also enter the static IP and nothing works.

    Any Suggestions?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Question

    Please Help

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    are the little bars (the ones which indicate wifi) in the top left grayed out? if so, your baseband may be corrupted and unfixable. has wifi ever worked? also, what fw did the phone come with? stupid question, but is 'wifi' turned on...check settings>wi-fi>*on*.

    edit: so i see on the 'unlocking' forum you fixed this problem...is this correct?
    Last edited by vancity; 12-10-2007 at 11:02 PM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The wifi did work for a while. it came with 1.1.1 I downgraded and virginze it. and then I run the ieraser and bbupdater to reflash the baseband.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    108
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    and now it works? great. there's no problem here then.


  6. #6
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    Hi i have a 1.0.2 iPhone

    Under General>>network setting

    Edge
    APN-www
    Username- (blank)
    Password- (Blank)

    VON - Not Configured

    My Phone detects the wifi signal and connects to it but when i open up safari or installer.app (v2.63) it says cannot connect to any source

    Can some one plz tell me how i can fix this and also if its not possible how i can install applications on my iphone without installer

    i have found alot of files wich are .zip are supposed to be applications........it says im supposed to rename it to .pxl but when i do that ibrickr does not install it and most often does not even recognize the file


    can some one plz help me???

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 06-28-2010, 03:35 PM
  2. [1.1.4(1.0.2)][WIFI Issue] Asks to join network after every 5 secs
    By agarwalvijay in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 05-23-2008, 12:09 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 11-29-2007, 10:22 AM
  4. Can join WIFI but no WIFI symbol or service
    By Don_Ron in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 05:24 AM
  5. Wifi: Unable to join the network "xxx"
    By xone in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:16 PM.
twitter, follow us!