Results 1 to 3 of 3
Discuss [WiFi] connected but MobileSafari says not connected at the General - Hackint0sh.org; So I upgraded to firmware 1.1.4 and had alot of headaches with the WiFi... I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [WiFi] connected but MobileSafari says not connected

    So I upgraded to firmware 1.1.4 and had alot of headaches with the WiFi... I decided to downgrade back to 1.1.3 but I am still having WiFi issues. I did a little research to find that a handful of other people had wifi issues with 1.1.4 as well. I have DSL and my ISP use PPPoE, my DSL gateway (Actiontec GT701-wg) also serves as a wireless router so I am connected to my ISP all the time before upgrading to 1.1.4 all I had to do was set a satic IP address for my iPhone and it connected fine with the PPPoE. In 1.1.4 I had issues getting my iPhone remember my network settings (IP address, DNS, etc...) and now in 1.1.3 I can get it to remember my setting and it claims it is connected but once I open safari I get the error "Safari can't open the page because it could not connect to the server." Is anyone else have Wifi issues after upgrading/downgrading to/from 1.1.4? If so were you able to solve the problem and how?

    Thanks in advanced



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    There are a few threads about this. Try searching a little bit more. Good luck
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Former Bender
    Guest

    Default

    Go in your phone > Settings > Wifi > click the blue arrow where your phone is connected to and add this IP in the DNS field.

    208.67.222.222

 

 

Similar Threads

  1. Connected to wifi but no internet?
    By frantona in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2011, 09:53 PM
  2. Connected to wifi but no internet?
    By frantona in forum iPhone 4
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2011, 11:31 PM
  3. [WiFi] Connected but no Internet on 1.1.4
    By balmurganv in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 06-06-2008, 10:34 AM
  4. [WiFi] Connected but get Self Assigned IP (169.x.x.x)
    By jameselder232 in forum General
    Replies: 12
    Last Post: 04-14-2008, 07:31 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:11 AM.
twitter, follow us!