Results 1 to 1 of 1
Discuss Wi-Fi trouble. Worked earlier today. at the General - Hackint0sh.org; Hi My iPhone worked just fine a couple of hours ago when I surfed the ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Wi-Fi trouble. Worked earlier today.

    Hi

    My iPhone worked just fine a couple of hours ago when I surfed the web via my Wi-Fi. But now it refuse to use WLAN? It does connect to my network in Settings > Wi-Fi, but the "E" next to my carrier name won't change to the WLAN signal symbol.

    And when I start Mail/Safari etc, it uses Edge. Why?

    I have tried to reboot several times now. Turn Wi-Fi on/off. Tried "Forget This Network". But nothing works.

    What to do?

    Edit: Found solution. Took a hard reboot, and renewed the WLAN lease.
    Last edited by rebellion; 09-26-2007 at 02:16 AM. Reason: Problem solved.



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 12-17-2008, 04:27 AM
  2. WTB: 40 iPhones 1.1.1 or earlier (SEALED)
    By abso in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 11-29-2007, 05:57 AM
  3. WTB: 8gb iphone 1.1.1 or earlier
    By boy in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 11-27-2007, 07:01 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-29-2007, 06:58 PM
  5. Today's trouble trying to HAck different iphone
    By al.deluca@mac.com in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2007, 06:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:26 AM.
twitter, follow us!