Page 5 of 9 FirstFirst 123456789 LastLast
Results 41 to 50 of 84
Discuss Who's here still cannot get tzone internet working? at the General - Hackint0sh.org; same here. i dont even see it. *edit*use this. its more helpful http://www.hackint0sh.org/forum/show...t=tzones+1.1.1...
  1. #41
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    same here.

    i dont even see it.

    *edit*use this.

    its more helpful

    http://www.hackint0sh.org/forum/show...t=tzones+1.1.1
    Last edited by jfac12; 02-22-2008 at 05:11 AM.


  2. #42
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Tried all the steps as mentioned above by luna... restarted my phone...
    still no Edge...

    My status: I see "E" in blue and the updating circle.. but nothing appears..
    For some reason.. MAIL works on Edge.. but not safari, weather, stocks etc.

    Plz some thoughts.
    - Morphius

    • (ATT 4 16GB) on 4.3.2 / BB 04.10.01

    • (ATT 3G 8GB on T-Mo USA. No 3G) Ultrasn0w (Unlocked/JB) on 4.0.1 / BB 05.13.04

    • (ATT 2G 8GB on T-Mo USA) 3.0.1 Ultrasnow

  3. #43
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry

    I have the same problem the mail is working fine nothing else

  4. #44
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    haha posted in the wrong thread,

    well my tzones isn't working with 1.1.3. i downloaded the tzones hack from limitededitioniphone. and still nothing
    Last edited by hkwong; 02-22-2008 at 10:23 AM.

  5. #45
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    GPRS on 1.1.2 using Proxy Pac on 16GB Iphone Vodafone Ireland

    I am trying to get GPRS to work on 1.1.2 using method described in the link http://hackint0sh.org/forum/showthre...proxy.pac+gprs using proxy.pac.

    I think that I have done everything (10 times over), but no joy.
    The IP from my carrier is 10.52.xx.xx
    The proxy is PROXY 10.24.59.100:80
    Can anybody help me


  6. #46
    Newbie Array Alseph's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Earth
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by haru219 View Post
    YES, it's working now, but I did something different...

    I put the preferences.plist in both paths:
    /private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist
    and
    /private/var/preferences/SystemConfiguration/preferences.plist

    and I'm using the /var/mobile directory for proxy.pac

    just make sure you edit the preferences.plist to point at the proxy.pac path
    example:
    /private/var/root
    change to
    /var/mobile
    Yups, I have a 1.1.3 OTB and doing this fixed all of my problems. I also added the Tzones to my account more than 24hours ago and waited to until I got a text from Tmo saying it was added and effective.

  7. #47
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by NewWayAround View Post
    Anyone got t-zone hack works on 1.1.3?
    It works fine on 1.1.2 and 1.1.1 for me.
    After upgrade, I reset the network, it still doesn't work.
    Restore back to 1.1.1, jailbreaked, upgrade back to 1.1.2, jailbreak, and upgraded to 1.1.3. Reset the network.
    Basically I have a fresh 1.1.3 firmware. Use the t-zone hack method. Still doesn't work. Weird!

    By the way, since we can't use Summerboard on 1.1.3. (I manually installed it, but it can't change anything on the theme.)
    Is there a way to put the background on the the screen? I hate seeing the black screen with icons.
    IswitcherEA can't apply the background either.

    i dont know if anyone responded, but i had the same issue, all i did was fully restarted the iphone (slide to turn off) and then it worked like a charm, summerboard from installer. hope this helps you too
    iphone 2.0.1 everything working

  8. #48
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    All I did was copy proxy.pac to /private/var/root/

    Works great.

  9. #49
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    60
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by morphtk View Post
    Tried all the steps as mentioned above by luna... restarted my phone...
    still no Edge...

    My status: I see "E" in blue and the updating circle.. but nothing appears..
    For some reason.. MAIL works on Edge.. but not safari, weather, stocks etc.

    Plz some thoughts.
    listen, i had this same problem. you corrupted your preferences.plist. just search the internet for a place to download a pre-hacked preferences.plist (look in the t-zone hack sites) and overwrite your old one. its that simple. it should be about 14k

    if urs is 9k its corrupted

  10. #50
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by JD914 View Post
    I Posted this on another message board and it by far is the easiest way to enable TZones proxy hack.

    T Zones $5.99 proxy hack made easy=)


    THIS IS FOR USA T-MOBILE USERS It works on 1.1.1 and 1.1.2

    1-on installer app all go to "sources"
    2-click on "edit" the click "add"
    3-type in iphone.surrealnetworks.com/repo
    4-hit ok
    5-hit refresh
    6-go to install section find "surreal networks"
    7-install T-Mobile T-Zones Proxy
    8-re-boot your phone

    after installing go to settings>>>General>>>Network>>>EDGE>>>on APN field type in wap.voicestream.com leave Username and Password blank.

    You just saved yourself $14 a month for the same service as the $19 a month plan. Enjoy!


    You should also install Sticky APN so your APN settings are saved when you reboot or turn off your phone.

    BTW this is working 100% for me.
    hey i followed these steps and it seemed like everything went through fine, but just one question (might be stupid question) how can you confirm it worked, besides going to tzone area?
    iphone 2.0.1 everything working


 

 

Similar Threads

  1. need help....internet is nt working
    By aniketsharma9865 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2008, 03:33 PM
  2. Internet not working on OS-X
    By fireshot91 in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 10-23-2008, 09:46 PM
  3. Replies: 19
    Last Post: 02-21-2008, 04:10 AM
  4. get internet working
    By hockeyfan in forum Tiger
    Replies: 0
    Last Post: 02-18-2008, 04:26 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 10-17-2007, 06:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:17 PM.
twitter, follow us!