Results 1 to 4 of 4
Discuss where have i gone wrong?? at the General - Hackint0sh.org; i was running firmware 1.1.1 unlocked (ipsf v.8) on uk t-mobile, decided to do the ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default where have i gone wrong??

    i was running firmware 1.1.1 unlocked (ipsf v.8) on uk t-mobile, decided to do the update to 1.1.2 and all went well and my phone remained unlocked. Because under the new firmware the phone did not seem to recognise edge settings and only gave me the little blue square i decided to downgrade back to 1.1.1.

    after a lot of hassle and bricked iphone a few times i am back on 1.1.1 ,activated but now my phone is locked. i have run IPSF V8 a few times and it says my phone is already unlocked but i have no signal or carrier. where have i gone wrong????



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    anyone have any idea's???

  3. #3
    Respected Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    514
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    34

    Default

    baseband info

  4. #4
    Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    781
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    51

    Default

    Okay, I may not be very helpful here, but let me make something clear:
    The blue square without the E means ur accessing GPRS or a low EDGE.
    I am not a IPSF user, so I reccomend you going to their website, perhaps their FAQ. I say that because of 2 things:
    1-You are in Dev Team Forum
    2-Because of that, youll most likely find IPSF info in IPSF website, right ?

 

 

Similar Threads

  1. Did I do something wrong?
    By nickx in forum Quickpwn
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2009, 10:01 PM
  2. did i do something wrong
    By nottn in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 07-22-2008, 06:13 PM
  3. Tell me if I'm wrong...
    By JCMA90 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 10-17-2007, 11:00 AM
  4. what's wrong??
    By bobhope in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-12-2007, 08:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:03 AM.
twitter, follow us!