Results 1 to 8 of 8
Discuss Virgin 1.1.1 with NO WiFi ?? at the General - Hackint0sh.org; I have an iphone that I purchased in the past, I Activated it and used ...
  1. #1
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default Virgin 1.1.1 with NO WiFi ??

    I have an iphone that I purchased in the past, I Activated it and used the sim clone for a while but then my touch screen stopped working, I took it to apple and they upgraded it to 1.1.1 with no problems and no errors.
    I went home and started to activate it using the *#307# method but when i got to the settings it said NO WiFi!!
    is this normal? I tried restoring a couple of times with no change. it always shows No WiFi.
    any recommendations?



  2. #2
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    any suggestions?
    all numbers btw are intact, imei serial firmware all correct. just the damn wifi

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Are you sure you had turn on the WiFi ?

    By the way you should be near by a AP.

  4. #4
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    On my laptop there are maybe 20+ AP ofcourse only one is my homes AP
    and as for on WiFi I dont get that option, Wifi is just Greyed out and says NO WiFi.
    Yesterday the touchscreen ddint work and apple just updated the firmware for me and it fixed the touch screen but now WiFi doesnt work.
    Not sure if i can walk in to apple and tell them I did the *#307# to check that everything is functioning before I sending it to my brother who lives overseas.

    The problem looks like it is similar to the bricked phones issue where they had no wifi, bad imei and other issues but with me it is just no wifi now

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think the other way, I just thinking that that iPhone has a problem with its wifi module ..

    Can you try to activate it using something else such as independence to see that will it work after activation ?


  6. #6
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I will try that
    give you feedback in a sec

  7. #7
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    hmm I couldnt do it. tried to use a friends macbook but he had already installed itunes 7.5 so I couldnt run independence on it.
    CARNAVAL didnt work also saying i have to configure the WIFI but it did not work.

  8. #8
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I think there is a problem with the phone but I dont knwo how to make apple switch it out for me.
    I downgraded the iphone to 1.0.2 but still it wouldnt jailbreak, keeps givng me errors, i tried apptapp, ibrickr and winstaller nothing worked, kept on getting stuck during jailbreak but never fully jailbroken.

    Still i updated to 1.1.1 between the above failed attempts and still had the NO Wi-Fi- problem.

 

 

Similar Threads

  1. virgin state, not so virgin.... at+clck="PN",0,"000000" error
    By joaquinsfy in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 85
    Last Post: 11-05-2007, 08:52 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 04:01 PM
  3. No Wifi/Signal After Anysim 1.1 (Virgin 1.1.1 phone)
    By pbags in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2007, 10:47 PM
  4. Replies: 6
    Last Post: 10-18-2007, 10:25 PM
  5. Please help with virgin
    By Kakhi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 14
    Last Post: 09-30-2007, 07:01 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:01 PM.
twitter, follow us!