Results 1 to 8 of 8
Discuss usage stats at the General - Hackint0sh.org; has anyone had a problem with the usgae statistics? i find that if i just ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    166
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default usage stats

    has anyone had a problem with the usgae statistics?
    i find that if i just plug my iphone in to synce some new songs then unplug it without leaving it to charge fully the usage stats just becomes blank until i next do a full charge.

    anyone have this problem too?



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Switzerland, (french)
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes excatly the same. When I charge it fully it comes back normal...about 1 hour of use it becomes blank.

    My iphone is working with Geo's method. And you ?

    A friend of mine seems to have same issue.
    Last edited by migone; 08-29-2007 at 11:50 AM.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    205
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Same for me. But it doesn't happen all the time when I connect. Sometime, it just add the information that the iPhone has been plugged since last charge. Sometime it reset and just say usage will be available after next full charge. And sometime, usage gets blank even if iPhone has not been connected. Seems quite unreliable.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    166
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    hey all, i just did my unlock yesterday, so happy.
    i think i figured out whats going on. everytime u install a program and restart the phone the usage stats seems to go blank.
    obviously if ur using the installer app u don;t need to restart but it also resets the usage stat.
    i thought of this yesterday, so seems to be holding true for now, i'm not goin to install anything for a couple of days and see what happens, and then install a new app.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    May 2006
    Posts
    205
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Does make sense. I've been playing a lot with the install app last few days. So that may explain why my usage are blank. Will look at it next few days to see if I can confirm.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ljubljana, SI
    Posts
    228
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    YES, I think the usage stats reset every time you reset the Springboard i.e. every time you install a new application.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    39
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Before the 1.0.2 firmware, my iphone was racking up 30 mimutes of usage a day handshaking with the cell phone towers. I was not using the phone and it was not setup for email checking, etc. Wifi was off. Charged the phone, verified the usage was 0, came back 24 hours later and had 30 minutes of usage.

    With 1.0.2 it seems a whole lot less "chatty" with ma bell (or mayby they just no longer add system handshaking to the usage stats). I am now getting less than 5 minutes of unaccounted for usage a day.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    85
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    same here. I realized the problem before I did geohot's unlock so it must be from the restarts of Installer.app - it's a bit annoying but I can live with that.

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Cumulus 8 adds usage stats, reports, commenting
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 05-29-2009, 06:10 PM
  2. [1.1.4][Usage] When do the usage stats reset?
    By geestring in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 07-10-2008, 10:42 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-08-2008, 01:51 PM
  4. Usage stats blank?
    By joolsca in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2008, 08:17 PM
  5. EDGE Usage Counter Not Showing Correct Usage ?
    By davgoust in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 01-08-2008, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:12 AM.
twitter, follow us!