Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 21 to 30 of 52
Discuss [Updated] Hackint0sh.org Webclip for 1.1.3+ at the General - Hackint0sh.org; created the web clip but when I tap on it no page loads??...
  1. #21
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    created the web clip but when I tap on it no page loads??


  2. #22
    Developer Array The_Real_BigBuckz's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Quote Originally Posted by bobhope View Post
    created the web clip but when I tap on it no page loads??
    So far you're the first one to have this problem, therefore I have PMed you a new code. Have a go with that code and see what happens.

  3. #23
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    nope same again. Go through the process correctly to create the webclip. Then when done I tap it and at first it comes up www.webclip.us then quickly changes to www.hackint0sh.org/forum/ then nothing, the little spinning wheel spins at the top but he page does not load!

  4. #24
    Developer Array The_Real_BigBuckz's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Are you using edge or wifi? Because even I am unable to acces hackint0sh via Edge sometimes, but after a few tries it works fine. There might be a problem at the server side.

  5. #25
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    295
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    tried with both edge and wifi


  6. #26
    Developer Array The_Real_BigBuckz's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    Quote Originally Posted by bobhope View Post
    tried with both edge and wifi
    Right then I think there must be a problem on the server end, anyway I'm working on a new solution for the webclip should have it done by tomorrow. It will sort everything out for good. I didn't expect something like this, but these things happen.

  7. #27
    Senior Professional Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    176
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    I want one too !

    thx

  8. #28
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    please send me a code too. Thanks.

  9. #29
    Developer Array The_Real_BigBuckz's Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    251
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    32

    Default

    PM's sent, enjoy the webclip.

  10. #30
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default

    You should try and have this added to webclipme.com its a handy and easy webclip site.

    ps: i would love a code too


 

 
Page 3 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 10:00 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-23-2009, 12:18 AM
  3. [IPSW] Add webclip to a custom package
    By crispain in forum PwnageTool
    Replies: 10
    Last Post: 10-12-2008, 07:10 AM
  4. [Myspace] How do you save it as Webclip on Springboard ?
    By cmattm in forum Web Applications
    Replies: 1
    Last Post: 05-05-2008, 07:23 AM
  5. [Contest] Create a Webclip
    By Four20 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 02-02-2008, 02:24 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:38 PM.
twitter, follow us!