Page 7 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 61 to 70 of 71
Discuss [T-Zones hack] - Comverse Error at the General - Hackint0sh.org; " You guys could remove your hack. Change APN to: epc.tmobile.com You don't need hack ...
  1. #61
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    " You guys could remove your hack.
    Change APN to: epc.tmobile.com
    You don't need hack for this.
    Youtube works too"

    Working as a charm!
    Thank You


  2. #62
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    182
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by FunBoyMotorsport View Post
    is that for the 3g phones? Or first gens with tzones
    it's for both models.

  3. #63
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've tried the epc.tmobile.com hack and it seems that everything is working fine, besides youtube. I get errors such as 'this video could not be downloaded' and 'youtube is not available'

    anyone have any suggestions to fix this?
    I'm able to have it working fine on wifi, but when I turn wifi off the youtube doesn't work.

    thanks in advance

  4. #64
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    183
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    try and get that youtube activation installed...
    make sure you remove the t-zones hack also! because if you still have it installed youtube will not work.

    -remove t-zones hack, or restore the phone activate/jailbreak with quickpwn and just type in epc.tmobile.com. youtube will work!

  5. #65
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default T-zone hack still in place/changed to epc.tmobile.com-works!

    Hmm, I was going to "undo" my old t-zone hack, but I'm not really sure how to do it...

    1. I saved my old, original "preferences.plist" file from here on my iPhone as per original t-zone hack instructions:

    /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration/

    2. Working backwards i remove the "proxy.pac" file and then over write the "preferences.plist" file with my old one of the same name here:

    /private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist.

    3. But when i go there it is empty? WTF?

    By some miracle of God almighty I simply changed the EDGE address to "epc.tmobile.com" and now edge works again. But this is with the old hack STILL in place. In fact if remove the "proxy.pac" file it WON'T work now. Have I lost my mind?

    I'm wondering if I really want to risk breaking everything and start all over to gain more speed. I am currently am getting 145.6 kbps at http://www.inetworktest.com/. Isn't that considered pretty darn fast on lilt ol edge?

    Please advise. Thanks!

    lordy


  6. #66
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my tzones wasnt working for a few days thought it was something wrong with tzone hack so i reinstalled it...still didnt work..i foudn this thread and saw someone post the etc.tmoile.com thing for apn...so i tried it and it works like a charm..thanks guys
    iphone 2.0.1 everything working

  7. #67
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    183
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by urbanelectron View Post
    Hmm, I was going to "undo" my old t-zone hack, but I'm not really sure how to do it...

    1. I saved my old, original "preferences.plist" file from here on my iPhone as per original t-zone hack instructions:

    /var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration/

    2. Working backwards i remove the "proxy.pac" file and then over write the "preferences.plist" file with my old one of the same name here:

    /private/var/root/Library/Preferences/SystemConfiguration/preferences.plist.

    3. But when i go there it is empty? WTF?

    By some miracle of God almighty I simply changed the EDGE address to "epc.tmobile.com" and now edge works again. But this is with the old hack STILL in place. In fact if remove the "proxy.pac" file it WON'T work now. Have I lost my mind?

    I'm wondering if I really want to risk breaking everything and start all over to gain more speed. I am currently am getting 145.6 kbps at http://www.inetworktest.com/. Isn't that considered pretty darn fast on lilt ol edge?

    Please advise. Thanks!

    lordy
    easiest restore

  8. #68
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by 2good4u View Post
    " You guys could remove your hack.
    Change APN to: epc.tmobile.com
    You don't need hack for this.
    Youtube works too"

    Working as a charm!
    Thank You
    What would the USERNAME and PASSWORD be or just
    APN: epc.tmobile.com

    ??

  9. #69
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    183
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    everything else... blank

  10. #70
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Update: epc address fizzles on proxi-pac'd on 1.1.4-anyone reverse one yet?

    Update to my earlier saga...

    I updated the edge address to the "epc..." one and it worked for a day or so then it pooped out. It WAS fast as hell tho. I called TM to see if there was an edge outtage (they happen ALL the time in my city) and got a flunky support person at t-mobile and she prattled off something about incompatibility. I quickly closed the call.

    So I'll look into a restore, tho I am leery of revamping the whole dealio.

    Anyone else do a reverse proxy hack successfully? Please tell me the steps you did.

    Thanks...


 

 
Page 7 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. T-Zones Hack isn't working with 2.0.2
    By Marinermoose241 in forum PwnageTool
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2008, 11:08 PM
  2. [2.0][T-Zones] Will the old T-Zones hack work?
    By odysseus in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 19
    Last Post: 07-31-2008, 10:20 PM
  3. [EDGE] T-Zones "COMVERSE" problem in NYC
    By milanyc in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 07-21-2008, 06:44 AM
  4. For someone using the T-Zones proxy hack
    By wildonrio in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-2007, 08:49 PM
  5. TZones-COMVERSE Error - No internet
    By mrtriumph in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 09-25-2007, 05:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:58 PM.
twitter, follow us!