Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 71
Discuss [T-Zones hack] - Comverse Error at the General - Hackint0sh.org; it takes t-mobile up to 2 days to enable the tzones on a line. i ...
  1. #41
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    183
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    it takes t-mobile up to 2 days to enable the tzones on a line.
    i enabled it on my first line and it worked within a couple of hours. on my second line it took two days till it was enabled.


  2. #42
    Advanced Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    37
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    mine wasnt working for over a week - but the info that tmobile gave me indicated it was some sort of problem on their network

  3. #43
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i was in philly over the weekened and my tzone hack was working fine with no youtube. But when i came back to houston tonight it stopped working again. Does location have anything to do with it?

  4. #44
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    61
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Smile

    Thank you NewWayAround! This totally worked for our iPhones... saved us from having to dload any sortof hack (we are on fw 1.1.4 and was previously using the Boss 1.1.4 Tzone hack which stopped working).

    Quote Originally Posted by NewWayAround View Post
    T-mobile network does have problem, some places got back to work, but my location is still not working.
    Below is the code that doesn't affect by t-mobile proxy change (add the red part in, you don't need proxy.pac file, just edit your preferences.plist):

    <key>Interface</key>
    <dict>
    <key>DeviceName</key>
    <string>ip1</string>
    <key>Hardware</key>
    <string>com.apple.CommCenter</string>
    <key>Type</key>
    <string>com.apple.CommCenter</string>
    </dict>
    <key>Proxies</key>
    <dict>
    <key>HTTPEnable</key>
    <integer>1</integer>
    <key>HTTPPort</key>
    <integer>8080</integer>
    <key>HTTPProxy</key>
    <string>216.155.165.50</string>
    <key>HTTPSEnable</key>
    <integer>1</integer>
    <key>HTTPSPort</key>
    <integer>8080</integer>
    <key>HTTPSProxy</key>
    <string>216.155.165.50</string>
    </dict>

    <key>com.apple.CommCenter</key>
    <dict>
    <key>AllowNetworkAccess</key>
    <integer>1</integer>
    <key>Available</key>
    <integer>1</integer>
    <key>Setup</key>
    <dict>
    <key>apn</key>
    <string>wap.voicestream.com</string>
    <key>password</key>
    <string></string>
    <key>username</key>
    <string></string>
    </dict>
    <key>Version</key>
    <integer>1</integer>
    </dict>

  5. #45
    nrg
    nrg is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ^ that didn't work. tmobile changed their ip.
    ssh into the phone and edit the private/var/preferences/proxy.pac file.
    change “10.0.0.0″ to “25.0.0.0″.
    so change the 10 to a 25 and save.
    works fine now =)

    or you can just update the tzone hack from bosspref for pre 2.0 fw
    Last edited by nrg; 09-04-2008 at 07:55 AM.


  6. #46
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US
    Posts
    182
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by nrg View Post
    ^ that didn't work. tmobile changed their ip.
    ssh into the phone and edit the private/var/preferences/proxy.pac file.
    change 10.0.0.0″ to 25.0.0.0″.
    so change the 10 to a 25 and save.
    works fine now =)

    or you can just update the tzone hack from bosspref for pre 2.0 fw
    As i said before, that code doesn't get affect from tmobile proxy. You don't need proxy.pac file.

    My iphone 3G is working now with that code in San Diego.

  7. #47
    nrg
    nrg is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by NewWayAround View Post
    As i said before, that code doesn't get affect from tmobile proxy. You don't need proxy.pac file.

    My iphone 3G is working now with that code in San Diego.
    i understand that. I just chose to edit the proxy.pac file instead. I tried your method and it didn't work for me. i'm on a 2g iphone.

  8. #48
    Rookie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    15
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by FunBoyMotorsport View Post
    i was in philly over the weekened and my tzone hack was working fine with no youtube. But when i came back to houston tonight it stopped working again. Does location have anything to do with it?
    I think its a houston thing because my tzones hack went down this weekend

  9. #49
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I am getting same problem with my internet, getting the COMVERSE error. Yahoo main page opens... thats about it. however, i tried opening wap.myvoicestream.com and that also opens (tzones main page?) once on the page, looks like that URL is same thing as wap.t-zones.com

    i will try and call today or go to t-mobile store see if i can get some answers that would help... from what I understand T-Mobile has "something" going on with their system....

    BTW I have $19.99 blackberry plan and my phone has 2.0.1 frmwr 2G. Located in Cleveland, OH

    ********update**********

    Just got off the phone with t-mobile, they are upgrading or updating their system. Should be back up later today... Hopefully in about 6-7 hours by what they said.... Hopefully everything works fine
    Last edited by nenadb; 09-07-2008 at 04:51 PM.

  10. #50
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i tired your code NewWayAround and now i have internet access on safari again. but now it seems slow as shit. well cant win at everything

    thanks newwayaround

    and by the way: im on 2g phone on 1.1.4 fw
    Last edited by FunBoyMotorsport; 09-09-2008 at 12:59 AM. Reason: help people


 

 
Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. T-Zones Hack isn't working with 2.0.2
    By Marinermoose241 in forum PwnageTool
    Replies: 7
    Last Post: 08-28-2008, 11:08 PM
  2. [2.0][T-Zones] Will the old T-Zones hack work?
    By odysseus in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 19
    Last Post: 07-31-2008, 10:20 PM
  3. [EDGE] T-Zones "COMVERSE" problem in NYC
    By milanyc in forum General
    Replies: 10
    Last Post: 07-21-2008, 06:44 AM
  4. For someone using the T-Zones proxy hack
    By wildonrio in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 10-14-2007, 08:49 PM
  5. TZones-COMVERSE Error - No internet
    By mrtriumph in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 8
    Last Post: 09-25-2007, 05:47 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:54 AM.
twitter, follow us!