Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12
Discuss still got "ERROR" in Minicom! at the General - Hackint0sh.org; hi guys, just two question on minicom. i've just unlocked 2 iPhone with iUnlock, and ...
  1. #1
    Zibri's part-time barrister Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default still got "ERROR" in Minicom!

    hi guys, just two question on minicom.

    i've just unlocked 2 iPhone with iUnlock, and everyting goes fine.

    but there's no way tu unlock the 3rd: the iUnlock process finishes as well, but minicoms seems to hang, even exiting and running more than once "bbupdater -v" and minicom again.

    I've tried also entering from another SSH session and launch minicom, and seems to work, but the first command always said "ERROR".

    i've tried 5 times, restoring, jailbraking, etc. but with no different results.

    any suggestion?

    tnx in advance.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy problem with minicom getting Error

    Got everything working fine until bbupdater -v

    Error at minicom .

    AT S7=45 S0=0 L1 V1 X4 &c1 E1 Q0
    OK
    AT+CLCK="PN",0,"00000000"
    ERROR
    AT+CLCK="PN",2
    ERROR

    Not sure whats happening.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I'm having the same thing. I enter:

    AT+CLCK="PN",0,"00000000" (then get...)
    ERROR
    AT+CLCK="PN",2
    +CLCK: 0

    if I go ahead and enter the second line (AT+CLCK="PN",2), it gives me the zero I want, but I've gone through this two complete restore and all through this process and it doesn't work.

    Anyone?

  4. #4
    Zibri's part-time barrister Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    same as me... i've read in other threads that we're not alone... some other experimenting this issue...

    no suggestions?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile

    I had the same problem and I could not figure out what caused it. Then I started walking through the guide at
    http://iphone.unlock.no/
    When i did it the first time, I skipped the step at the top about replacing the lockdownd file because I used iActivator awhile ago.
    But on a whim, I replaced the file and rebooted.
    Then it worked!!!
    Hopefully this will help others
    DEV TEAM IS AWESOME
    THANKS

    Nathan


  6. #6
    Zibri's part-time barrister Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    man, i've tried EVERYTHING in ANY order: but no way to escape from:

    AT S7=45 S0=0 L1 V1 X4 &c1 E1 Q0
    OK
    AT+CLCK="PN",0,"00000000"
    ERROR
    AT+CLCK="PN",2
    +CLCK: 0

    OK


    the guide from norway report that the second command in case of error should return +CLCK: 1

    something REALLY strange... i've restore about twelve this mornin....

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i am also getting an ERROR message after the 1st command. what's going on here? how do i fix it?

  8. #8
    dro
    dro is offline
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    86
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    did you guys change die minicom serial port to "/dev/tty.baseband" ?
    it is not in the guide, but i think it is needed, not sure, havenīt tried yet myself

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    im in the same boat..

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Mine was doing exactly that... I then tried removing the sim card as a last resort and it worked


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-08-2010, 01:14 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-01-2007, 07:33 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 09-28-2007, 04:38 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-17-2007, 02:23 PM
  5. AT+CLCK="PN",0,"00000000" returns ERROR
    By JimBoy in forum General
    Replies: 6
    Last Post: 09-07-2007, 06:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:14 AM.
twitter, follow us!