Results 1 to 5 of 5
Discuss ssh problem (1.0.2) at the General - Hackint0sh.org; I have an ssh problem ssh -l root 172.20.0.93root@172.20.0.93's password: -sh-3.2# ls Connection to 172.20.0.93 ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ssh problem (1.0.2)

    I have an ssh problem

    ssh -l root 172.20.0.93root@172.20.0.93's password:
    -sh-3.2# ls
    Connection to 172.20.0.93 closed.

    before the unlock i was able to use ssh
    scp works without problems



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    me too? how to fix .... Please

    Now I can only use the SFTP to connect to the iPhone. File transfer between my Mac and iPhone was fine.

    Also, SSH login fine, but everytime I enter 'any' command ex. ls, cd, the connection will closed.....

    What I do were uninstall the SSH from iNdependence 1.2.4 and install the openSSH from iNdependence 1.2.5......

    Thanks
    Last edited by rickysuper; 10-22-2007 at 08:56 AM.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Try reinstalling the BSD subsystem via installer.app.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    65
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by tony604 View Post
    Try reinstalling the BSD subsystem via installer.app.
    Wow! you are my hero! Fixed by reinstalling the BSD subsystem.

    Also... anybody wants to upgrade the iNdependce to 1.2.5 must be warned!

    Thanks Tony!

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    No problem dude. It took me a few frustrating days to find the fix to that problem. Just glad to help people keep their hair :p


 

 

Similar Threads

  1. iDeneb problem + Boot Selector problem
    By KevinB in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2009, 09:47 PM
  2. Replies: 6
    Last Post: 07-01-2008, 05:36 PM
  3. Screenshot Problem!! Photo Saving Problem!!
    By jamleezy in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 0
    Last Post: 04-09-2008, 09:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-17-2008, 03:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:08 AM.
twitter, follow us!