Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Discuss Sound problem after updating to 1.1.1 at the General - Hackint0sh.org; Hi There, after virginize, updateing, jailbreak and unlock my iphone i thought everything is ok. ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Sound problem after updating to 1.1.1

    Hi There,

    after virginize, updateing, jailbreak and unlock my iphone i thought everything is ok. but suddenly (while starting playback a video) after a few seconds the speaker of my iphone went silent. no more audio playback, no sounds, no ringtone if a call comes in. if i plug in the headphones, everything works, but the speaker are dead.

    could someone help me with this please?

    thanks a lot,
    SioSae



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I want to add my question to this thread because is related.

    I have 1.0.2 and 1.1.1 unlocked iphones and all have a poor sound quality in the right speaker. The left speaker seems to work fine (loud and clear). I try to put the headphones in and out but the problem still there.

    Maybe anyone have the same problem, you can notice that if you block the left speaker (in my case, the good one).

    Thanks !
    MWTB-DLTR.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My speaker were fine. and without any external force they stoped working. does anyone expierience the same. is there any global mute config or something else because i cant believe it is a hardware error.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by willymx70 View Post
    I want to add my question to this thread because is related.

    I have 1.0.2 and 1.1.1 unlocked iphones and all have a poor sound quality in the right speaker. The left speaker seems to work fine (loud and clear). I try to put the headphones in and out but the problem still there.

    Maybe anyone have the same problem, you can notice that if you block the left speaker (in my case, the good one).

    Thanks !
    MWTB-DLTR.

    Your iPhone do not have any problem with it. The built in speaker is not a stereo speaker.

    There are two groups of meshes (holes) on the bottom of your iPhone. When the screen is facing you, the left group is speaker and the right group is microphone.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    244
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by SioSae View Post
    Hi There,

    after virginize, updateing, jailbreak and unlock my iphone i thought everything is ok. but suddenly (while starting playback a video) after a few seconds the speaker of my iphone went silent. no more audio playback, no sounds, no ringtone if a call comes in. if i plug in the headphones, everything works, but the speaker are dead.

    could someone help me with this please?

    thanks a lot,
    SioSae
    I had this problem right after my first upgrade to 1.1.1. It went away from a few reboots.


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by SioSae View Post
    Hi There,

    after virginize, updateing, jailbreak and unlock my iphone i thought everything is ok. but suddenly (while starting playback a video) after a few seconds the speaker of my iphone went silent. no more audio playback, no sounds, no ringtone if a call comes in. if i plug in the headphones, everything works, but the speaker are dead.

    could someone help me with this please?

    thanks a lot,
    SioSae
    i have the exact same problem!!!!! Could anyone help us ?

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i had the exact same problem after updating from 1.0.2 to 1.1.1. I did a restore and everything worked fine after that. You may want to try that.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Solution:
    WHat I've found is this. If listening to music using the headphones, and then you unplug the headphones without pressing pause, the speaker won't work. Basically all you need to do is re-plug the headphones in, press pause, and the speaker should work.

    Posted by LookitsJ | October 19, 2007 2:35 PM

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thought it was gone but today the speaker went silent again, last time i used the phone everything was ok. a few hours later and without using the headphones the problem was there again.

    what do you mean with unplug the headphones without press pause. if i unplug them, the music stops automatically. so if i unplug them during music playing, the music stops and i can press the play button, not the pause button.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    22
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just read on hacktheiphone, that a few users of the anysim unlock reported some problems with the speaker and unplugging the earphones too. not the same problem but maybe there is something going wrong with the new anysim (the problem didn't occur with 1.0.2's old anysim), maybe not. i dont know, all i know is that i didn't use earphones the time, the speaker went dead the second time so it cant be only related to the unplug action.
    Last edited by SioSae; 10-31-2007 at 02:32 PM.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Sound Problem/ Sound Driver Porblem
    By justus in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-2009, 08:35 PM
  2. Updating Problem
    By twistedmtl1514 in forum Redsn0w
    Replies: 0
    Last Post: 09-12-2009, 10:47 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-11-2008, 10:09 PM
  4. [1.1.2 OTB][Problem] Can't jailbreak after updating from 1.1.1
    By one-track mind in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 02-05-2008, 06:28 PM
  5. Iphone updating 1.1.1 problem
    By Varty in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2007, 11:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:37 AM.
twitter, follow us!