Results 1 to 6 of 6
Discuss something is wrong with my mail app at the General - Hackint0sh.org; everytime i open the mail app... it opens for 5 seconds or less and then ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    312
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    22

    Default something is wrong with my mail app

    everytime i open the mail app... it opens for 5 seconds or less and then just closes... searched the forumns but haven't seen anyone else with this problem... any ideas?



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default me too...

    My mail app works in the background (loads emails) - but when you open it, it shows the inbox empty and the whole iPhone freezes...

    I think it happended after I tried to send a song with the new SendSong app..

    Does anybody know what I can do? where is the emails database stored that maybe I'll delete it..

    Thanks

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    111
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    I Have this same problem. after trying to send a song with sendsong. If you fixed it, please let me know..

    Fixed it: ssh to the phone and delete the orphaned files in the /var/root/Library/Mail/ folder.. :-)
    Last edited by deleonju; 08-26-2007 at 05:56 PM.

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by deleonju View Post
    I Have this same problem. after trying to send a song with sendsong. If you fixed it, please let me know..

    Fixed it: ssh to the phone and delete the orphaned files in the /var/root/Library/Mail/ folder.. :-)
    I have the same problem, how did you delete the files via ssh? I have no "rm" command on the iphone (I tried to copy one over but predictably, it didn't work)

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ashraf@samawi.com View Post
    everytime i open the mail app... it opens for 5 seconds or less and then just closes... searched the forumns but haven't seen anyone else with this problem... any ideas?
    Did you figure this out?

    I have the same problem somewhere along the line after jailbreaking and installing the ssh stuff


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    SOLVED: Problem was I was accessing my email client before I finished the turbo sim install.

    The email client will exit after a few seconds until you remove the line:

    <key>Disabled</key><true/>

    from your /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist file

    after it's gone, the email client starts working again

 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Mail-Grab 1.0 brings batch e-mailing to Apple's Mail
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 04-03-2009, 06:30 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-11-2008, 06:06 PM
  3. [pwnage tool][2.0]Mail Problem (mail loads, but won't work)
    By anewkindofarmy in forum PwnageTool
    Replies: 12
    Last Post: 09-16-2008, 04:41 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 09-16-2007, 12:01 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-22-2006, 12:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:30 PM.
twitter, follow us!