Page 6 of 35 FirstFirst 1234567891011121314151626 ... LastLast
Results 51 to 60 of 350
Discuss [Solution] Solving the "No Service" problem at the General - Hackint0sh.org; yes, its works perfect for mi, I follow the guide, thanks, hope other people can ...
  1. #51
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yes, its works perfect for mi, I follow the guide, thanks, hope other people can did and work


  2. #52
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Done it

    Hey all.

    I've followed the guide to disassemble my phone. Alright, I've insulated the back, but I don't really see a really bad burnt metal. The thing is, after the operation, and breaking my heart to see the phone a bit paralyzed, my signal is still experiencing yo-yo bars, though it hasn't come to no service. What have i done wrong? I really don't feel like disassembling it again. However, I did loose the screw a bit compared to tightening it hard. Maybe that;s the reason?

  3. #53
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    @redzafahmy
    yes man.. try to tighten them a bit..
    after all the most important thing is that u are no longer getting a "No Service"
    glad i could help...

    @gaas
    congrats glad it worked with u
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  4. #54
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by redzafahmy View Post
    The thing is, after the operation, and breaking my heart to see the phone a bit paralyzed, my signal is still experiencing yo-yo bars, though it hasn't come to no service.What have i done wrong?
    Paralyzed how?U re out of no service!

    Quote Originally Posted by redzafahmy View Post
    However, I did loose the screw a bit compared to tightening it hard. Maybe that;s the reason?
    In my case i didnt insulate it(althought the idea is the same as insulating it).
    Maybe u should cover more rear panel with insulation.
    The rear panel in my iphone was making contact with the board at the left side of the panel.(See a pic i posted,u ll figure it out).

    @ZuZ
    Dude seems that the possibilities of this,being the real reason of NSC,are rising even more
    Last edited by Gi0; 12-12-2007 at 06:06 PM.

  5. #55
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    sure they are
    each day i am getting more convinced that this is the reason..
    maybe we should ask to be stickied?
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes


  6. #56
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    There's another thread in Unlocking about NSC.They havent found a solution and yesterday i pointed out at this thread.If 1-2 more ppl solve this by this way,then sticky it should be

  7. #57
    Newbie Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Gi0,

    I tried this method but only works for a few mins... so any other people tried and success?

  8. #58
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    u insulated the interior or just loosned the screws?
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  9. #59
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by hotman1999 View Post
    Gi0,

    I tried this method but only works for a few mins... so any other people tried and success?
    U did what i did(provide space to the rear panel)or what zuz did(insulation on the rear panel)?
    If i does work for a few mins,then i believe u re going the right way.
    If u open your iphone again Try removing all the way the real panel and see if u have any signal.

  10. #60
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    148
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default hmm

    I tried the open the phone method, didn't solve the problem. Must be another problem.


 

 

Similar Threads

  1. [Solution] "No Service" problem
    By peu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 05-16-2008, 06:44 PM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Any Solution For "No Service" for iPhone 1.1.1
    By teamare2006 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 11-06-2007, 02:03 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 03:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:05 PM.
twitter, follow us!