Page 4 of 35 FirstFirst 123456789101112131424 ... LastLast
Results 31 to 40 of 350
Discuss [Solution] Solving the "No Service" problem at the General - Hackint0sh.org; Originally Posted by Gi0 Just tried the method mentioned here http://c o d e.google.com/p/iphone-elite/wiki/IPtools No ...
  1. #31
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Gi0 View Post
    Just tried the method mentioned here
    http://c o d e.google.com/p/iphone-elite/wiki/IPtools
    No success(although both progs mentioned that they were succesfull).
    Since virginizing/changing basebands,firmwares etc doesnt seem to be the issue,i m gonna spare me the time and open it today.Hope i ll get back with good news.
    goodluck,,,, and report back once u are done re-assembling ur phone...
    be sure to insulate the black patch on the inside of the rearpanel
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes


  2. #32
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation

    hey ZUZ

    Can you be more specific how u opened the iPhone without the tools...and how did the credit card help? please please let me know....my phone has the same problems and it goes white or gets stuck...and after i bend it from the top left corner it comes back to life...

  3. #33
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    google ifixit on how to openup an iphone and follow the guide.. i just used an old credit card instead of an ipod opening tool..
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  4. #34
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Jodhpur, India
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey ZuZ,

    bad news to report, yesterday night my phone went back into NSC, i was so frustrated, don't know what i have done wrong.

    Although it is worth mentioning that it had worked flawlessly for the last 24 hours after i put the insulation and had been working almost fine(except for going into NSC a couple of times) for the last 5-6 days since i opened the antenna cover.

    Have just packed the phone for now, as have my exams soon.
    Anyways, thanks a lot for your help, it is highly appreciated.

    Best Regards,
    Take Care,
    nochinta
    Freed from the 'No Service Curse' by http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17154
    Installer Apps to Get Airtel Live and vodafone live(india) working on your Iphone, goto http://frustimation.blogspot.com/
    ---------------------------------------
    Incredible INDIA!!!!!!!

  5. #35
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    hey nochinta,

    goodluck on ur exams, but if tried opening it up again i guess u have to increase the insulation on the inside..make it bigger and wider... and try to tighten the screws of the board inside the iphone..

    cheers man
    best of luck
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes


  6. #36
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Success!
    Heres what i did.
    I finally got the time to open it.I followed the guide from fixit
    http://www.i f i x i t.com/Guide/iPhone/Rear-Panel/105/4/Page-2/Antenna-Cover.
    The antenna cover gave me a hard time but a guitar pick and my dad's patience did the trick.
    After removing the three screws i booted it up and voila,full signal and phone capabilities back to normal.
    The speakers though werent working due to removal of screw no2.

    http://img128.imageshack.us/my.php?image=screwsxa6.jpg

    After putting it back,speakers were back to normal and the signal was also working fine.
    So the problem was that the rear panel was making contact to something it wasnt supposed to (heads up to zuz!) and by removing the screws 1,3,i gave it the space it needed just to avoid this.
    So instead of following the guide to the end and removing the rear panel to put some insulation on,i actually stopped at page 4 out of 9.I tried to provide the space the rear panel needed by pulling it up a bit.
    And for that "pulling up" i used a plastic toothpick

    Here's some pics.

    http://img413.imageshack.us/my.php?image=tootheg2.jpg
    http://img266.imageshack.us/my.php?i...2856180es8.jpg

    Putting back the antenna cover is tricky but gentle force will do it.
    I ll keep it this way and see if it works.If not,i m going use insulation.
    Needless to say that the whole NSC is a hardware thing.
    Last edited by Gi0; 12-09-2007 at 10:10 PM.

  7. #37
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Gi0 View Post
    Success!
    Heres what i did.
    I finally got the time to open it.I followed the guide from fixit
    http://www.i f i x i t.com/Guide/iPhone/Rear-Panel/105/4/Page-2/Antenna-Cover.
    The antenna cover gave me a hard time but a guitar pick and my dad's patience did the trick.
    After removing the three screws i booted it up and voila,full signal and phone capabilities back to normal.
    The speakers though werent working due to removal of screw no2.

    http://img128.imageshack.us/my.php?image=screwsxa6.jpg

    After putting it back,speakers were back to normal and the signal was also working fine.
    So the problem was that the rear panel was making contact to something it wasnt supposed to (heads up to zuz!) and by removing the screws 1,3,i gave it the space it needed just to avoid this.
    So instead of following the guide to the end and removing the rear panel to put some insulation on,i actually stopped at page 4 out of 9.I tried to provide the space the rear panel needed by pulling it up a bit.
    And for that "pulling up" i used a plastic toothpick

    Here's some pics.

    http://img413.imageshack.us/my.php?image=tootheg2.jpg
    http://img266.imageshack.us/my.php?i...2856180es8.jpg

    Putting back the antenna cover is tricky but gentle force will do it.
    I ll keep it this way and see if it works.If not,i m going use insulation.
    Needless to say that the whole NSC is a hardware thing.
    congrats dude!
    am so glad that we are really close to finding out the real reason for the "No Service" ...
    plz keep us updated
    i am now 99% sure that the problem is the contact between the rearpanel and the internals of the iphone
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  8. #38
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had the same problem, but since I deactivated EDGE using Services.app (I need to repeat that procedure after each reboot), everything seems to work fine.

    Hope this helps!

    Cheers!

  9. #39
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by flek View Post
    I had the same problem, but since I deactivated EDGE using Services.app (I need to repeat that procedure after each reboot), everything seems to work fine.

    Hope this helps!

    Cheers!
    Did that also,didnt work for me.
    Anyway working fine till now.I ll be updating too,like zuz

  10. #40
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    well just for the record.. its been around 3 weeks now and not a single "No Service"...
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes


 

 

Similar Threads

  1. [Solution] "No Service" problem
    By peu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 05-16-2008, 06:44 PM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Any Solution For "No Service" for iPhone 1.1.1
    By teamare2006 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 11-06-2007, 02:03 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 03:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:54 AM.
twitter, follow us!