Page 13 of 35 FirstFirst ... 3456789101112131415161718192021222333 ... LastLast
Results 121 to 130 of 350
Discuss [Solution] Solving the "No Service" problem at the General - Hackint0sh.org; Originally Posted by Piky Hehe Read this what happened to me. I got iPhone already ...
  1. #121
    Gi0
    Gi0 is offline
    Senior Professional Array Gi0's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Greece
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by Piky View Post
    Hehe
    Read this what happened to me. I got iPhone already unlocked and quess what?
    My mic volume was too low, almost noone could hear me. Than I opened the phone and quess what i saw. A little strip with a hole thrue the middle fixed on the mic, maybe just 2mm away from the mic hole. Fixed it and now everybody can hear me
    I never found something about this problem!
    Check out my reply http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=18787 mate.I found out something similar when i opened my phone.


  2. #122
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    i kept on searching for my post but couldnt find it .. then i found out that it got renamed
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  3. #123
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi all.

    Read this thread and thought wow this must be the solution for my iPhone aswell.

    The problem I experienced with my phone is that when I hold the phone at the antenna part (black plastic at bottom) the signal will decrease and soon "no service" will appear.

    So today I opened it and found the burnt curcuit mark at back of the cover at apple logo. With antenna cover and back cover removed I inserted SIM card and got signal, but loses it as soon as my hand cover the antenna part of the phone.

    Note, have not yet applied any isolation or anything else, just removed the back part of the phone and tried to use it. If some part of the back cover would have caused the problem I shouldŽnt lost the signal again? right?.

    So do anyone else have this issue with signal when covering the black antenna part with your hand? And any suggestion now when I have my phone apart?

    I can post pictures if it would help.

    br
    Christian.

  4. #124
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I Think I have a similar problem, I sometimes get the no service message, but other times after getting that message it just tells me that I don't have a Sim Installed, or it just skips the no service and directly stops recognizing my sim...

    Its an 1.1.2 OTB "unlocked" with a StealthSim, I worked perfectly for quite some time but in the past few day I've gotten this no sim error quite frequently and the only way to solve it is to turn it off/on or sometimes if im lucky going in and out of airplane mode also solves this...

    Do you think this might be my solution? I don't really feel like opening my phone but if you guys think it might help I may gather some courage and try it....

  5. #125
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    @shio
    since u opened the iphone go all the way and put insulation and try it..

    @Junma
    try to see if the stealthsim is misplaced before opening ur iphone.. if u r sure that it is positioned well then go ahead and open up the iphone

    keep us updated guys..
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes


  6. #126
    Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    73
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by ZuZ View Post
    @Junma
    try to see if the stealthsim is misplaced before opening ur iphone.. if u r sure that it is positioned well then go ahead and open up the iphone

    keep us updated guys..
    But if it was badly positioned would it fix itself just by turning the phone on and off? I'll check it anyway

  7. #127
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ZuZ View Post
    @shio
    since u opened the iphone go all the way and put insulation and try it..

    @Junma
    try to see if the stealthsim is misplaced before opening ur iphone.. if u r sure that it is positioned well then go ahead and open up the iphone

    keep us updated guys..
    I will give the isolation thing a try, will ask mr google couple of more times before I put all together again.

    Have read about other who has this issue with losing signal when placing the hand at antenna cover, and the phone does have signal when laying on the table but not as strong as my ericsson k810 in a long way. So the iPhone is to me as a iTouch, becuase I can't trust the phone part.

    Tried to tighten/ loosen all visable screws I saw when phone is disambled, no success.

    Perhaps play a fool and try to return it to an apple store at next US visit?.

    BTW thanks for all tips!, I will keep you updated and if you stumble upon any possible solution to my problem please let me know.

  8. #128
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Well I was about to send my phone to apple (first to activate it) but I found this threat and solve the problem by adding some electrical tape inside Thanks!!!

    I think the burn stain at the side of the apple Logo its normal, I have seen that same stain in brand new Iphones, when we use to do the hardware method to unlock them

    I didn't find the problem , I check my iphone pretty quick and decide just to try the solution, but it would be nice to find out exactly where is the failure, maybe the next time I open an Iphone again

    Thks

  9. #129
    ZuZ
    ZuZ is offline
    Senior Professional Array ZuZ's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    261
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by pazhope View Post
    Well I was about to send my phone to apple (first to activate it) but I found this threat and solve the problem by adding some electrical tape inside Thanks!!!

    I think the burn stain at the side of the apple Logo its normal, I have seen that same stain in brand new Iphones, when we use to do the hardware method to unlock them

    I didn't find the problem , I check my iphone pretty quick and decide just to try the solution, but it would be nice to find out exactly where is the failure, maybe the next time I open an Iphone again

    Thks
    glad i could help

    another success story for the "no service" curse
    Click on the thumbs up if u find my posts useful

    Working 2.2.1 iPhone in Beirut, Lebanon
    WAP/GPRS?EDGE - Yes
    Call In/Out - Yes/Yes
    Wiggly Icons - Yes
    Google Hybrid Maps - Yes
    Google Faux GPS - Yes
    Multiple SMS In/Out - Yes/Yes
    WiFi - Yes
    EDGE - Yes
    YouTube App - Yes

  10. #130
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    34
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I guess I rush a little bit, after 1 day NO SERVICE again, well at least work for 1 entire day, before that service never last more than a couple of minutes.

    I have the phone completely open, and still no service, I will let it cool down a little bit and try again I hope I figure this out.


 

 

Similar Threads

  1. [Solution] "No Service" problem
    By peu in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 05-16-2008, 06:44 PM
  2. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  3. Any Solution For "No Service" for iPhone 1.1.1
    By teamare2006 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 11-06-2007, 02:03 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 03:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:40 AM.
twitter, follow us!