Results 1 to 5 of 5
Discuss [Soft-Upgraded to 1.1.3][Problem] Youtube is not working at the General - Hackint0sh.org; when i try to open Youtube i get " Cannot connect to Youtube " but ...
  1. #1
    Senior Professional Array TatesMan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Alexandria, Egypt
    Posts
    423
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Question [Soft-Upgraded to 1.1.3][Problem] Youtube is not working

    when i try to open Youtube i get "Cannot connect to Youtube"
    but i can see the bookmarked Videos

    so... any fix for that??
    iPhone 4GB [1.0.2 OTB]
    3.0.1 Bootneutered and Redsn0wed



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I upgraded to 1.1.3 using dev team method, flawless except youtube didnt work - added http://i.unlock.no/ as a source to installer and installed Youtube Activation v.1.1.1 which fixed it.

    hope this helps.

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barbados
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yup that worked for me as well

  4. #4
    Senior Professional Array RiqTosh's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Bronx, NY
    Posts
    255
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    What luddep said.

    That 1.1.1 fix worked on my youtube problem in 1.1.3.

  5. #5
    Senior Professional Array TatesMan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Alexandria, Egypt
    Posts
    423
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    Thanks a Lot!!!!
    iPhone 4GB [1.0.2 OTB]
    3.0.1 Bootneutered and Redsn0wed


 

 

Similar Threads

  1. [YouTube] 1.1.3 Soft Upgraded, doesn't work
    By mumu_li in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 29
    Last Post: 03-05-2008, 09:49 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-16-2008, 06:20 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-13-2008, 05:33 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 01-29-2008, 07:23 AM
  5. [YouTube] 1.1.3 Soft Upgraded, doesn't work
    By mumu_li in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2008, 06:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:12 AM.
twitter, follow us!