Page 43 of 55 FirstFirst ... 23333435363738394041424344454647484950515253 ... LastLast
Results 421 to 430 of 546
Discuss [sleep mode] no incoming call at the General - Hackint0sh.org; how long your batery hold in average use?...
  1. #421
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    how long your batery hold in average use?


  2. #422
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    So guys, updates.

    I restored to 1.1.3 and unlocked with Ziphone, and I'm glad to report I still have no problems. But the thing is, before restore, the last time I synced my iPhone, my Powerfilemanagement file was still deleted, so maybe when I backed up my phone back to its original settings, it deleted the file again? would that be possible. Battery life doesn't seem great though, so that's why I have my doubts, though it could because I raped the battery when I had this problem.

    Either way, I'm quite happy. :]

  3. #423
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have a similar prob ! i tried restoring 1.1.4 thru Zibris 2.5 b ver but still no sucess . My had 1.02 jb but now m on 1.1.4 jb, unloacked n activated thru Zibri 2.5b, BUT -
    My phn doesn ring in sleep mode !
    My phn doesn hav WiFi (No Wifi Prob) !
    My phn doesn hav Bluetooth !
    My phn's Batt drains out very quickly when it is around 40-35 % !
    Does ne 1 hav ne kind of soln 2 these prob ?????? :-(

  4. #424
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm going to count my history. I had the same problem that all the
    other, amd it has been solved to me with the new update. My telephone was a
    1.1.2 OTB, I liberalized it to the traditional form, with iNdependence
    and unlock of Geohot for 1.1.2.

    I have had the problem of not receiving calls in sleep mode, and i did need to
    use iMapldle so that the telephone sounded.

    In the end the following thing has been solved to me the problem:

    - Recover the telephone with iTunes to the 1.1.2
    - Downgread the bootloader with Ziphone 2.5 from the 4.6 to the 3.9
    - Recover the telephone with iTunes to the 1.1.4
    - Active, Jailbreak and Unlock with Ziphone 2.5

    Now the telephone works to me of correct form, EVERYTHING!!!. The
    calls, wifi, bluetooth, etc. I hope that it also serves you.

  5. #425
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've been following this thread for a while and finally got my girlfriend's phone working right!

    She has 1.1.2 OTB.
    She first used stealthsim and was having no incoming calls when in sleep mode.
    Then when geohut's unlock for 1.1.2 came out, we tried it and her phone kept having the same problem.

    When 1.1.3 came out, we unlocked it using ziphone (but without downgrading bootloader to 3.9). It worked for a few hours and then the problem came back.

    Finally, Restored the phone in itunes to 1.1.4, used newest ziphone with downgrade of bootloader... it's been 3 days without any dropped calls!

    Hope this works for you!


  6. #426
    srv
    srv is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi,

    I got the same problem and among others in this forum I discovered that it is in my case fully due to Navizon (version 2.0.1). Even if you don't start the client program Navizon after a reboot of the iPhone, Navizon is spawning a daemon at boot time. This daemon is always active in memory (therefore it is a daemon ;-) ). I think this one is responsible for shutting down the SIM or whatever after a couple of minutes in Standby. I see also very much Crashreports in /var/logs of the Baseband program. In that logs there is much crap I don't understand, but one thing is crystal clear:

    <..>
    Reason: modem reset
    <..>

    After deinstalling Navizon the problem is over immediately (after reboot).

    I will send a report to Navizon about this and hope they come up with a next version soon.

    My iPhone:
    serial: 84748BF7WH8
    FW: 1.1.2
    Modem: 04.03.13_G
    BL: 3.9

    Cheers, srv

  7. #427
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have the same sleep mode/no call problem. Installing the imapIdle works!! thanks to the guy who discovered the trick. no luck with johntool, downgrading baseband etc. just have to check out how long battery life last next....

  8. #428
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    hi guys,

    a quick update from me.

    i was trying to find a solution for " no service / low singnal / sleep mode no calls " problem but didn't want to downgrade the baseband with Ziphone.

    so i went on and software downgraded the baseband (guidance is sticky in software unlock section).

    currently iphone shows full network converage which is unusual. all bars are on.


    i will put it in a sleep mode and advise if this cured the problem.

  9. #429
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    197
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    I got the same problem.

    I suspect it is related to eeprom error. Try to use ziphone(do one step is enough, activate) if you want to check for this error. Then, you will get some quick error message like below :

    AppleMRVL868x: Reading EEPROM data
    AppleMRVL868x: Starting
    AppleMRVL868x: Invalid calibration data in device tree

    This eeprom stores powersafe and another 4 functions( 3 or 4 i forgot).

    To solve this problem....
    bbupdater -e eeprom.eep


    Thanks...

  10. #430
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ikuwara View Post
    I got the same problem.

    I suspect it is related to eeprom error. Try to use ziphone(do one step is enough, activate) if you want to check for this error. Then, you will get some quick error message like below :

    AppleMRVL868x: Reading EEPROM data
    AppleMRVL868x: Starting
    AppleMRVL868x: Invalid calibration data in device tree

    This eeprom stores powersafe and another 4 functions( 3 or 4 i forgot).

    To solve this problem....
    bbupdater -e eeprom.eep


    Thanks...
    Did it solve your problem ? Oh and it would be nice to know exactly what to do to solve the problem. Thanks .
    Last edited by pewi; 03-06-2008 at 12:35 PM.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-20-2009, 07:19 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 07:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-03-2007, 12:25 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-09-2007, 09:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:45 AM.
twitter, follow us!