Page 34 of 55 FirstFirst ... 1424252627282930313233343536373839404142434454 ... LastLast
Results 331 to 340 of 546
Discuss [sleep mode] no incoming call at the General - Hackint0sh.org; Originally Posted by KADDAH JUNIOR I did everything upgrade to 1.1.3 downgrade to 1.1.2 even ...
  1. #331
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by KADDAH JUNIOR View Post
    I did everything upgrade to 1.1.3 downgrade to 1.1.2 even 1.1.1 then back to 1.1.2
    turned mail to manual, assigned alarm, installed I clarified for crashing & unsupported countries.
    no body is giving a solution, I wonder why?
    the solution(workaround) is on post 188.
    no other way,it may be an hardware problem!!!
    Last edited by Derter; 02-18-2008 at 12:05 AM.


  2. #332
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    i have tried everything but after reading all possible info (including apple discussions) convinced that this is a hardware bug that can only be fixed by replacing the communication board in iphone or by replacing entire phone. restoring or upgrading do not help in my case.

  3. #333
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    upgraded to 1.1.3 with ziphone unlock and guess what, IT FIXED THE PROBLEM!

    looks good for now

  4. #334
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bl3.9 bb4.02 and dev113 with no incoming call problem. i used the fix on post 188 and now i restore to 113 and ziphone -a-j (not -u) and now on bb 4.03 and sim was unlocked!!. the no incoming call problem was not fixed.
    next i use ziphone -e erase bb and restore to 113, then ziphone -a-j (not -u) sim was locked!!, ziphone -u, sim unlocked and i tested a few days and no incoming call problem is fixed for me.

  5. #335
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hey mate!!! Explain better, step by step, more or less, how did u fix the incoming call problem...


    PLEASE!!!!!


    Thanks


  6. #336
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    I have a 1.1.3 OTB and unlocked with Ziphone, Anyway I started to get the no ringing while onsleep mode today.

    Things I did were installing SMSD manually and installing terminal. I used terminal to execute smsd but it didnt work giving me a bus error.

    Not sure what the cause it but I had Navizon and I never had a problem with incomming calls.

  7. #337
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    my solution for for [sleep mode] no incoming call

    1. erase baseband
    2. restore 1.1.3
    3. jailbreak and unlock

    this works for my OTB1.1.1

    Derter please test my solutuion

  8. #338
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    workedddddd !!!! The fix is so easy;

    After hours of studying the bootloader, I have finally found the problem. + fixed it : week 47 and 48 ( they have the 4.6 BL) iPhones which have this call problem have other BL soft hashes than those that are working normally; this *glitch* only affects the interface between commboard and power management unit, therefore in the low power state mode, calls WILL die + wifi signal.

    Entering the command (in zibri's ziphone ) " ziphone -b -j -a " fixes this problem, because it replaces the defunct BL with the 3.9 one; it has worked on 5 broken phones so far, all of those I tested, so here you go, a frigging solution that saves battery life and gives you The greatest phone *again* - - - - btw this method shows that the problem is not HW related.

    Btw this fix has taken me a great deal of time to find, I would appreciate it if you add rep points (little arrow on the left) and plz domain a micro-sum to rony.fadel@gmail.com if it works for you !! ( thx for ur help fellow iphoners!!)

  9. #339
    Senior Professional Array the_gts's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    294
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Actually I got it to work. I uninstalled Navizon and SMSD. rebooted a cople of times using the airplane mode off then ON and I was back.
    I think it does have something to do with navizon. it was working properly then stopped saying no towers found and that was when started getting the problem.

    hope this helps others.

  10. #340
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mzaouar View Post
    workedddddd !!!! The fix is so easy;

    After hours of studying the bootloader, I have finally found the problem. + fixed it : week 47 and 48 ( they have the 4.6 BL) iPhones which have this call problem have other BL soft hashes than those that are working normally; this *glitch* only affects the interface between commboard and power management unit, therefore in the low power state mode, calls WILL die + wifi signal.

    Entering the command (in zibri's ziphone ) " ziphone -b -j -a " fixes this problem, because it replaces the defunct BL with the 3.9 one; it has worked on 5 broken phones so far, all of those I tested, so here you go, a frigging solution that saves battery life and gives you The greatest phone *again* - - - - btw this method shows that the problem is not HW related.

    Btw this fix has taken me a great deal of time to find, I would appreciate it if you add rep points (little arrow on the left) and plz domain a micro-sum to rony.fadel@gmail.com if it works for you !! ( thx for ur help fellow iphoners!!)
    but there are also otb 1.1.1 phones with Bl 3.9 with this problem.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-20-2009, 07:19 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 07:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-03-2007, 12:25 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-09-2007, 09:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:50 PM.
twitter, follow us!