Page 33 of 55 FirstFirst ... 1323242526272829303132333435363738394041424353 ... LastLast
Results 321 to 330 of 546
Discuss [sleep mode] no incoming call at the General - Hackint0sh.org; Hi Tigloo are you on BB 4.02 or 4.03. thanks...
  1. #321
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Tigloo

    are you on BB 4.02 or 4.03.

    thanks


  2. #322
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    After running ZiPhone I am back to BB version 04.02.13_G. I knew that it would downgrade the BB after upgrading to 1.1.3, so I was not expecting any improvements... 1.1.2 firmware with the 04.02 BB kept crashing after all and since it was the baseband that crashed, I suspected the fault to be there.

    Still, the problem has vanished now. Maybe there was a flipped bit in the baseband that caused a corrupted baseband image and when reflashing it in the unlock process, that corruption got fixed. Who knows?

    It would be interesting to hear from others if it worked for them or not.

  3. #323
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it seems to work here with my 1.1.2 otb. I did a restore to 1.1.3 with itunes then jailbreak/unlock with Ziphone 2.2. I called my phone after at least 5min in sleepmode and it did ring. Thats really great, i hope it will work in few days as well.

  4. #324
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    same here. had this problem until restored with itunes to 1.1.3 and then ziphoned. so far so good.

    1.1.2 otb bl 46

  5. #325
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Smile

    I have a 1.1.2. OTB BL4,6. Got it working with TurboSim, but lost signal everytime it went into sleep mode. I used the phone as an iPod only, but then came ziPhone!
    Upgraded to 1.1.3. jailbroke and unlocked and at last i can use my iPhone as a phone!!!


  6. #326
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    bad news here. Mine stopped working this morning, again no ring in sleep mode. It really worked yesterday, i called a zillion times after waiting 30min in sleepmode. Strange !

  7. #327
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Quote Originally Posted by pewi View Post
    bad news here. Mine stopped working this morning, again no ring in sleep mode. It really worked yesterday, i called a zillion times after waiting 30min in sleepmode. Strange !
    was your iphone docked?
    If the phone is usb cable powered it works!

  8. #328
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no, it was not docked, i know that it is working when connected.

  9. #329
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    69
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    damn, after being itunes restored and ziphoned mine worked for only day or two.

    starting today i get no calls again during sleep mode and when i unlock the phone it shows either no service or no network coverage.

    i had this issue since first SW unlock for 1.1.2 OTB/ 4.6 BL came out and i couldn't use my iphone normally.

    two days back i ziphoned the phone after restoring it back to original state but nothing changed. this bug appeared on second day of use.

    EDIT: has anyone in the UK succeeded in getting his unlocked iphone replaced?
    Last edited by big brother; 02-16-2008 at 05:46 PM.

  10. #330
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry

    I did everything upgrade to 1.1.3 downgrade to 1.1.2 even 1.1.1 then back to 1.1.2
    turned mail to manual, assigned alarm, installed I clarified for crashing & unsupported countries.
    no body is giving a solution, I wonder why?


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 02-20-2009, 07:19 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-16-2008, 07:43 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 12-10-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-03-2007, 12:25 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-09-2007, 09:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:09 AM.
twitter, follow us!