Results 1 to 6 of 6
Discuss Serious Issue after upgrading/unlocking to 1.1 at the General - Hackint0sh.org; Yesterday virginized my unlocked 1.02, and did all the other goodies to upgrade it to ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default Serious Issue after upgrading/unlocking to 1.1

    Yesterday virginized my unlocked 1.02, and did all the other goodies to upgrade it to 1.1... Performed jailbreak, unlocked etc... Worked great yesterday.

    However, after my phone working perfectly fine, today after listening the some music on it, i tried to make a call, phone connected a line, but there were absolutelly NO SOUND! Restarted phone tried again, the same thing... My gf told me that after i called her, her phone rang, and when she picked up, she got the dead silent line.... Which means, my mic was muted as well... Well it gets better... I tried calling again using the speaker phone, and guess what, it worked. Then i tried using the iPhone hands-free earpiece with the mic, and it worked perfectly. but as soon as i unplug the earpiece, the sound goes totally DEAD!

    Also, when I listen to my ipod, on the headphones/earpiece it sounds just fine, as soon as I unplug the earpiece, the music keeps playing but there is absolutely NO SOUND.

    Now the weirdest part is, that my ringtones sound is working just fine, while im changing them in the settings, or if the phone rings, which tells me that the earspeaker is working but something in the software side is messing me up.

    I'm not sre if this is a common problem, but Please help, I will appreciate it so much!

    Thanks in advance.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Anyone?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    just restore it and unlock again ... it will works

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    77
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    yeah. I had the same problem when i upgraded from 1.0.2 to 1.1.1. I did a restore and everything worked fine after that. phew!

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    59
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    here is the solution:

    WHat I've found is this. If listening to music using the headphones, and then you unplug the headphones without pressing pause, the speaker won't work. Basically all you need to do is re-plug the headphones in, press pause, and the speaker should work.

    Posted by LookitsJ | October 19, 2007 2:35 PM


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks for this solution. I had the same problem, though I was running under 1.02 at the time. I was just about to return the phone to apple with all the hoop jumping that would entail!

    Plugging my headset back in, pressing pause brought back the functionality. Amusingly enough, I then pulled the headphone out to try the speaker - the music unpaused and started playing at max volume - unfortunately, I was in the library while trying to fix this. Esh!!!

    R

 

 

Similar Threads

  1. [Help] Upgrading & Unlocking my iPhone
    By meme in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 09-09-2008, 10:52 PM
  2. [1.1.1] Unlocking without upgrading ?
    By lakshi in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 03-23-2008, 08:11 PM
  3. [1.1.1 OTB] Upgrading to 1.1.4 and Unlocking ?
    By howe in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2008, 08:16 AM
  4. [1.1.2 Issue] Upgrading Help Needed
    By Schismd in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 02-19-2008, 10:35 AM
  5. Dialing Issue after Upgrading to 1.1.2
    By prentiss in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 01-31-2008, 03:15 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:42 PM.
twitter, follow us!