Results 1 to 4 of 4
Discuss Safari problem. at the General - Hackint0sh.org; I am having problems with Safari. It works fine when I'm connected through wifi. But ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Safari problem.

    I am having problems with Safari. It works fine when I'm connected through wifi. But when I'm not around any wifi connections and I try to use safari, I get a message saying "Safari can't open this page because it can't find the server." Then I get another message saying "Could not activate EDGE: You are not subscribed to EDGE." Do unlocked iPhones need to have wifi to use safari?

    It is an unlocked 1.1.3 OTB and using T-Mo.



  2. #2
    Respected Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Dutchess County, NY
    Posts
    556
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    36

    Default

    You need an unlimited internet/data plan with TMobile in order to get safari and other internet based apps to work.
    Counting down for iPhone 2012 =)

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I do have unlimited data plan. The sim I'm using now came from a Sidekick. Is it possible that its another issue?

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    13
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Or if anyone using T-Mobile knows a solution, please help me out.

 

 

Similar Threads

  1. Safari problem after JB 2.2.1
    By alphatectz in forum Quickpwn
    Replies: 6
    Last Post: 02-03-2009, 06:55 PM
  2. Safari Crashing Problem
    By Abazinho in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 10-07-2008, 11:07 AM
  3. [Kalyway][10.5.2] Safari Problem
    By simonjko in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 2
    Last Post: 08-21-2008, 04:10 PM
  4. [1.1.4] [1.1.3 OTB ] safari problem
    By znote in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2008, 07:09 AM
  5. Very Weird Problem with 1.1.1 (n Safari too)
    By ngws2001 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 12-13-2007, 05:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:41 PM.
twitter, follow us!