Results 1 to 8 of 8
Discuss Problems with Customize at the General - Hackint0sh.org; This is really starting to bug me! I installed SW 1.1.1 and as it didn't ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Finland
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problems with Customize

    This is really starting to bug me! I installed SW 1.1.1 and as it didn't initally work I had to reset my Iphone to factory settings. Now that I have it up and running and after installing Summerboard and Customize, I can't change the order of the icons on the springboard with Customize. It works with the dock icons but not with the rest. Putting the icons into alphabetical order works as well. I've now managed to remove all the icons from the springboard about three times messing about with the order, which means I've had to reset the phone about three times. Anyone else having this problem?



  2. #2
    Professional Array Nikola's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Same here.

    Customize dosen't seem to like 1.1.1

  3. #3
    Professional Array SimonTuffGuy's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    PA, USA
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Working fine with my 1.1.1?

    Are you hitting "save" before exiting?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    355
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    24

    Default

    i have 1.1.1 and it works fine, like it used to with 1.0.2

    it's gotta be some glitch, uninstall and re-install it again

  5. #5
    Professional Array SimonTuffGuy's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    PA, USA
    Posts
    88
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    Also - make sure you select 16 icons under the settings option.


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Finland
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hell yeah! Setting the springboard icons to 16 worked. Thanks!

  7. #7
    Professional Array Nikola's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    92
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    That did the trick thank you!

  8. #8
    Senior Professional Array imack's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    229
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Uninstall "Customize".

 

 

Similar Threads

  1. iAtkos v7 customize problems
    By daantjuh44 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2009, 04:17 PM
  2. customize 2.1 problems
    By nawlinsborn73 in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2008, 04:46 AM
  3. Problems with Customize on 1.1.2?
    By ballaholyk84 in forum Tools
    Replies: 0
    Last Post: 01-05-2008, 09:09 PM
  4. Customize App Problems
    By DeadRobot in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 10-16-2007, 11:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:21 PM.
twitter, follow us!