Results 1 to 4 of 4
Discuss [Problem] [Solved] Mobilemusic player not launching at the General - Hackint0sh.org; hey, i was listening to my music earlier this morning and it was working fine. ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Problem] [Solved] Mobilemusic player not launching

    hey, i was listening to my music earlier this morning and it was working fine.
    i synced my iphone, added a few apps through itunes, and the only other thing i did was add the transparent docked icon labels through winterboard, now the ipod application won't launch on my iphone.
    i can double tap home on the lock screen and hit play and music will start, and i can double tap after that and have ipod controls come up, but no ipod app.
    it's really beginning to bug me. i've tried changing owner, and permissions (they're at 755 now) to no avail, and i've tried bossprefs fix user dir permissions

    any help?

    thanks



  2. #2
    Board Hero Array lordofdaflies's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    INDIA
    Posts
    1,134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    76

    Default

    Install boss prefs. in the more option click the fix user permission
    MacBook Pro OS X SNOW Leopard
    iPhone 4 16GB iOS 4.2
    iPad WiFi 64GB iOS 4.2
    BlackBerry Curve 3G (9300)

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    if you read the last sentence if my first post it says I already tried that.

    Either way the problem fixed itself and the iPod launched again.

  4. #4
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Problem solved & thread closed
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-11-2009, 04:48 AM
  2. [2.0] [Problem] Can't restore [Solved]
    By zenkx in forum Winpwn
    Replies: 3
    Last Post: 08-03-2008, 11:23 PM
  3. [SSH][SOLVED] RSA key problem
    By primoz in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 6
    Last Post: 01-08-2008, 01:26 AM
  4. [SSH][SOLVED] RSA key problem
    By primoz in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2008, 01:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:39 AM.
twitter, follow us!