Results 1 to 5 of 5
Discuss PLS Help - 3GS reboots after 3 min. baseband corrupt no wifi nor bluetooth at the General - Hackint0sh.org; Hi everyone! I seriously need some help of the iphone gurus. i was happily upgrading ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default PLS Help - 3GS reboots after 3 min. baseband corrupt no wifi nor bluetooth

    Hi everyone!

    I seriously need some help of the iphone gurus.

    i was happily upgrading my 3gs from 3.1.2 (jailbreak + unlock + 05.11.07) to 4.3.3 (jailbreak + unlock + 05.11.07) which worked out fine with snowbreeze+ultrasnow.

    until the day i needed to turn off the phone to switch simcards. (my last action i recall was to install the latest cydia update)

    Anyway after i wanted to turn the phone on again it went into an infinite booting loop...

    after multiple hardresets and hoping it may boot properly i gave up and decided to reinstall 4.3.3 cf within this restore state my computer went down...
    so i did the whole installation business again till it got completed the only issue was that now my wifi as well as bluetooth, imei is greyed out... the phone is searching for the provider.
    i tried to upgrade further to 5.0.1 (which worked out) but the same state with the greyed out wifi etc.
    Further more while its booting properly with 4.3.3 as well as 5.0.1 it reboots automatically after 3 minutes and gets back into a booting loop

    i have no idea what else i can try and REALLY hope anyone can help me fix this since iphones are a pretty expensive affair.

    Thanks a lot up front

    Sawyer



  2. #2
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    The bad news is that when the baseband is corrupt like this and re-flashing a newer version doesn't fix it, it's probably nothing that can be fixed by the end user. To troubleshoot the rebooting issue, download the iPhone Configuration Tool from Apple's Enterprise site and pull a console log from the phone while it is booted, that should help you indicate what the problem is. Post that and let us know.
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi n1ckn4m3!
    Thanks for your reply! i couldnt get to the log file earlier since i had no internet connection...

    i hope this helps now: iPhone log file - 994715a7

    Somebody else recommended a regular stock restore, dunno maybe as last hope?

    Thanks again for your time,

    Sawyer

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    n1ckn4m3? any ideas?

  5. #5
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Ah, thought I responded to this. The log file does indicate what you thought, the baseband itself is bricked. You can attempt a standard restore of 5.0.1 to attempt to upgrade the baseband, but I do not believe it will work. It will not hurt anything to try, though.
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!



 

 

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-29-2011, 06:33 PM
  2. iPhone 3G Baseband Problem. No WiFi/IMEI/Bluetooth/ICCID/Modem Firmware
    By melodosgr in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 10
    Last Post: 01-01-2011, 03:56 PM
  3. Baseband bricked? No Wifi, No Bluetooth etc.
    By BlackDolphin in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 4
    Last Post: 10-03-2009, 07:08 PM
  4. Baseband corrupted? No WIFI/GSM/Bluetooth
    By krede21 in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 01-31-2009, 05:36 AM
  5. 2G on 2.1... baseband seems corrupt? Need help
    By reznor9 in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2008, 03:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:51 AM.
twitter, follow us!